پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۲۹۶۸۸۰
۱۵:۴۴
۱۳۹۴/۰۲/۲۳

خواننده محبوب کارلوس کروش در ایران

کارلوس کروش مربی پرتغالی تیمی ملی فوتبال ایران حالا آن‌قدر در ایران زندگی کرده که هم بافرهنگ ایرانی‌ها آشنا شود و هم به هنر هنرمندان ایرانی علاقه‌مند گردد.
۱۵:۴۴
۱۳۹۴/۰۲/۲۳
به گزارش آفتاب نیوز، این مربی خوش‌پوش و خوش‌صحبت، به موسیقی ایرانی هم گوش می‌دهد و از بین خواننده‌های ایرانی به کارهای سینا حجازی علاقه دارد.

او چند ماه پیش بود که از علاقه‌اش به این خواننده سخن گفت و رسانه‌های ورزشی هم نوشتند که در اتوبوس تیم ملی فوتبال ایران، گاهی اوقات ترانه‌های سینا حجازی پخش می‌شود.

سینا حجازی که خواننده، شاعر، آهنگساز و نوازنده است، نخستین آلبوم رسمی‌اش را روز گذشته روانه بازار موسیقی کرد. این آلبوم «رویا» نام دارد و دربرگیرنده 10 ترانه است.

این خواننده 33 ساله فرزند صدرالدین حجازی یکی از بازیگران پیشکسوت ایرانی است. حجازی که تاکنون بیش از 30 ترانه منتشر کرده، در حوزه موسیقی رگه (Reggae) فعالیت می‌کند این سبک موسیقی در اواخر دههٔ ۱۹۶۰ میلادی در جامائیکا پایه‌گذاری شد.

به گزارش خبرآنلاین، اجرای ترانه برای تیتراژ سریال‌های تلویزیونی و همکاری با محسن چاوشی (آهنگسازی یک ترانه) در آلبوم «پرچم سفید» از دیگر کارهای این خواننده است.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha