پایگاه خبری آفتاب
۲۵ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 15 June 2026
کد خبر:۲۹۷۱۵
۲۲:۵۸
۱۳۸۴/۰۹/۱۳
آصفی :

روسیه به ایران پیشنهاد رسمی نداده است

۲۲:۵۸
۱۳۸۴/۰۹/۱۳
به گزارش آفتاب نیوز، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی این سخنان را در پاسخ به سخنان محمد البرادعی مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی اظهار داشت که گفته بود برای حل بحران هسته ای ایران شاید بد نباشد که آمریکا هم بطور مستقیم در مذاکرات هسته ای شرکت کند. 

حمیدرضا آصفی درباره این پیشنهاد البرادعی گفت هرکس بنا به تشخیص خود اظهاراتی دارد اما به هرحال مذاکره با آمریکا در دستور کار ما قرار ندارد. حمیدرضا آصفی در عین حال با اشاره به اینکه ایران آماده مذاکره با اروپاست، گفت از نظر ایران مبنای مذاکرات تولید سوخت هسته ای در داخل کشور است و از این موضوع نباید منحرف شد زیرا ما از حقوق خود در رابطه با مساله هسته ای صرفنظر نمی کنیم.

مقامهای روسیه به ایران پیشنهاد کردند که بخش غنی سازی اورانیوم را در خاک روسیه انجام دهد. مقامهای ایران می گویند هنوز پیشنهاد مدونی از سوی مقامهای روسی دریافت نکرده اند. امروز (یکشنبه) حمیدرضا آصفی نیز در جمع خبرنگاران گفت ما تاکنون طرحی دریافت نکرده ایم و هرگاه طرحی در رابطه با غنی سازی اورانیوم در خاک کشور دیگری دریافت کردیم، آنگاه مواضع خود را اعلام می کنیم.

حمیدرضا آصفی با ذکر این نکته که مذاکرات آتی بااروپا در سطح کارشناسان ارشد است، گفت هدف از این مذاکرات چانه زنی نیست بلکه هدف ما رسیدن به فنآوری هسته ای است و برای این مساله از ظرفیت های دیپلماتیک خود استفاده می کنیم. آقای آصفی درعین حال گفت ما بدون هیچ پیش شرط و پیشداوری به پای میز مذاکره می رویم و مهمتر از خود مذاکره نتیجه مذاکرات است.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha