پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۲۹۷۵۲۲
۱۳:۱۴
۱۳۹۴/۰۲/۲۷

قتل دختر دانشجو توسط همكلاسي‌اش

جانشين فرمانده انتظامي استان كرمانشاه از قتل يك دختر اصفهاني توسط هم‌كلاسي دانشجويش در روانسر خبر داد.
۱۳:۱۴
۱۳۹۴/۰۲/۲۷
به گزارش آفتاب نیوز، جانشين فرمانده انتظامي استان كرمانشاه ادامه داد: مدتي پيش مقتول در دانشگاه با پسري آشنا شده و رابطه آنها به قول و قرار ازدواج كشيده شده بود.

وي ادامه داد: پس از مدتي مقتول براي ديدن اين پسر به كرمانشاه آمده و اصرار كرده بود كه با خانواده وي آشنا شود تا مقدمات ازدواج را مهيا كنند. به گفته اين مسئول، در اين ديدار به‌خاطر طفره رفتن پسر از درخواست دختر براي آشنايي با خانواده، با يكديگر درگير مي‌شوند كه در نهايت به قتل دختر جوان منجر شده است.

عزيزي گفت: قتل در روانسر رخ داده و قاتل بعد از خفه كردن دختر جوان، جسد وي را پنهان كرده بود و پس از مراجعه به منزل ماجرا را براي پدر خود تعريف كرده است.

جانشين فرمانده انتظامي استان كرمانشاه با بيان اينكه پدر قاتل، پسرش را به پليس معرفي كرده، تصريح كرد: اين اظهاراتي است كه از سوي آنها بيان شده و ما نمي‌توانيم فعلا اين موضوع را بطور كامل قبول كنيم.

به گزارش آرمان،اين مسئول تصريح كرد: پرونده قتل هنوز بسته نشده است و تا زمان روشن شدن تمام ماجرا موضوع در دست پيگيري است.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
قتل
ارسال پیام
captcha