پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۵:۰۹
کد خبر:۲۹۸۳۲۱
۱۸:۱۴
۱۳۹۴/۰۲/۳۱
مرد جوان در دادگاه خانواده

همسرم در خانه هم می‌خواهد مدیر باشد

مرد جوان که از دستورات همسر مدیرش خسته شده بود تصمیم به جدایی گرفت.
۱۸:۱۴
۱۳۹۴/۰۲/۳۱
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
چندی پیش مرد جوانی به دادگاه خانواده مراجعه کرد و پس از ارائه درخواست طلاق به قاضی گفت: آقای قاضی از زندگی با همسر خودخواهم خسته شدم و می‌خواهم از او جدا شوم. 

مرد جوان ادامه داد: همسرم مدیر یک شرکت است و در محل کارش خیلی جدی است و مرتب به کارکنانش زور می‌گوید. او در خانه هم تصور می‌کند که رئیس است و باید به من دستور بدهد. همسرم‌‌ همان رفتاری که در محل کارش دارد را در خانه هم اجرا می‌کند و با من مثل کارمندانش رفتار می‌کند. او تصور می‌کند هرچه بگوید باید انجام داده شود و هیچ کس حق نه گفتن به او را ندارد. 

وی افزود:همسرم در خانه رفتار خیلی جدی دارد و با من با تحکم صحبت می‌کند. از رفتار خشک و جدی و دستوراتش خسته شدم و تصمیم به جدایی گرفتم. زندگی من در کنار این زن خودرای و خودپسند واقعا تباه خواهد شد. 

به گزارش باشگاه خبرنگاران، وقتی صحبت‌های این مرد به پایان رسید قاضی همسر وی را نیز به دادگاه احضار کرد تا صحبت‌های او را هم بشنود.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
دادگاه خانواده
ارسال پیام
captcha