به گزارش آفتاب نیوز، بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس که خود را برای دیدار برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا برابر الهلال عربستان آماده میکنند، امروز (سهشنبه) و در فاصله چند ساعت مانده به آغاز دیدار به جای سالن تمرین در طبقه اول هتل محل اقامت خود تمرین کردند!
مسئول سالن تمرین هتل در محل حضور نداشتند و مسئولان هتل نیز برای تمرین پرسپولیسیها 1400 دلار طلب کرده بودند!
به گزارش ایسنا، تمام این اتفاقات در حالی رخ داد که محمدحسین نژادفلاح، قائممقام باشگاه پرسپولیس به همراه لیدرها و همراهان تیم به مکه سفر کرده و تنخواه در اختیار اعضای تیم قرار نداده است!
این آقایونی که معلوم نیست از کجا و چجوری مسئولیت گرفتن چرا بازخواست نمیشن ؟ ایشون در حال انجام وظیفه هستند یا پی برطرف کردن علایق شخصی ؟ چرا از وقتی که باید در برای شغلشون بزارن کوتاهی می کنند ؟ این نهایت بی مبالاتی و بی مسئولیتی هستش.
این چندمین باری هست که من نظر میدم ولی آفتاب جرات نشر نداره.