پایگاه خبری آفتاب
۲۵ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 15 June 2026
کد خبر:۲۹۹۳۹۶
۱۵:۵۴
۱۳۹۴/۰۳/۰۶

واکنش فرمانده ناجا به حادثه کارواش مجیدیه

فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به حادثه کارواش مجیدیه اظهار کرد: مردم مطمئن باشند هر گزارشی که به ما برسد و احساس کنیم در حق مردم ظلم شده حتما ترتیب اثر می دهیم و به دنبال آن هستیم که در ناجا عدالت برقرار و حق کسی تضییع نشود و اگر هم حقی تضییع شد آن را بستانیم.
۱۵:۵۴
۱۳۹۴/۰۳/۰۶
به گزارش آفتاب نیوز، فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به حادثه کارواش مجیدیه اظهار کرد: مردم مطمئن باشند هر گزارشی که به ما برسد و احساس کنیم در حق مردم ظلم شده حتما ترتیب اثر می دهیم و به دنبال آن هستیم که در ناجا عدالت برقرار و حق کسی تضییع نشود و اگر هم حقی تضییع شد آن را بستانیم.

به گزارش ایسنا، سردار حسین اشتری در حاشیه آیین تودیع و معارفه رئیس پلیس پیشگیری ناجا با بیان اینکه گزارشی حدود دو هفته گذشته به ما رسید که بر اساس آن در یکی از محله های تهران، با شخصی که از اقلیت‌های مذهبی بود، برخوردی شده و از نیروی انتظامی شکایت کرده بود اظهار کرد:‌ سریعا دستور بررسی دادیم و اثر خوبی داشت.

وی افزود: هم مامور متخلف متوجه اشتباه خود شد و عذرخواهی کرد و هم آن شخص از جمهوری اسلامی قدردانی کرد. ما در اجرای قانون هیچ گونه تبعیضی قایل نیستیم و همه افراد با هر دین و مذهب و قومیتی برای ما محترم هستند.

فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه مردم مطمئن باشند هر گزارشی که به ما برسد و احساس کنیم در حق مردم ظلم شده حتما ترتیب اثر می دهیم گفت: به دنبال آن هستیم که در ناجا عدالت برقرار شده و حق کسی تضییع نشود و اگر هم حقی تضییع شد آن را بستانیم.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
حسینی
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۲۷ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۶
اون مامور باید اخراج بشه.
پاسخ
ناشناس
United States of America
۱۷:۲۳ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۶
بنده خدا رو تا خورده کتک زده بعدش فقط عذر خواهی کرده ! ... واقعا
پاسخ