پایگاه خبری آفتاب
۱۰ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 31 May 2026
۱۹:۱۹
کد خبر:۳۰۰۴۳۹
۱۸:۰۶
۱۳۹۴/۰۳/۱۲

عاقبت پل قفل عشاق در پاریس/تصاویر

ماموران شهرداری پاریس افزون بر یک میلیون قفل عشاق به وزن نزدیک به چهل و پنج تن را از پل معروف " پون دز آر " جمع آوری کردند.
۱۸:۰۶
۱۳۹۴/۰۳/۱۲
به گزارش خبرگزاری آفتاب،  طی سالیان گذشته مردم فرانسه و گردشگران نام خود را روی قفل‌هایی نوشته و آن را روی این پل می‌بستند. آنها کلید قفل را هم از روی پل به داخل رودخانه پرتاب می‌کردند تا عشقشان پابرجا بماند.اما بسته ماندن قفل روی پل به ابدیت نکشید و اکنون ماموران شهرداری دراقدامی که برای حفظ پل حدود دویست ساله ضروری تشخیص داده شده ، قفل های آویزان شده بر دیواره های پل را جمع آوری کردند.

به گزارش العالم، مسئولان شهرداری پاریس می گویند که  سنگینی این سمبل‌های عشق، بنای قرن نوزدهمی پل را در معرض خطر قرار داده است. شهردار پاریس در این باره گفته است: «این قفل‌ها، زیبایی پل را خراب می‌کنند و برای ساختمان آن هم زیانبارند.» تعداد این قفل‌های محبت بیش از یک میلیون تخمین زده می‌شود و تاکنون حجم عظیمی از آن‌ها که وزنی نزدیک به چهل و پنج تن داشته از روی این پل برداشته شده است.








گزارش خطا
برچسب‌ها:
پاریس
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
علیرضا
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۵۵ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۸
خیلی جالبه
پاسخ