کد خبر: ۳۰۰۷۵۴
تاریخ انتشار : ۱۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۳:۳۲

ترافیک سنگین به سمت پایتخت/ پمپ بنزین گیلاوند بسته شد

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان دماوند از ترافیک سنگین به سمت شهر تهران خبر داد و گفت: پمپ بنزین گیلاوند به جهت ایجاد گره ترافیکی به سمت تهران بسته شد.
آفتاب‌‌نیوز :
داوود عبدالملکی دقایقی پیش در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس در شرق استان تهران اظهار داشت: هم‌اکنون بار ترافیک به سمت شهر تهران سنگین است؛ از بعد از ظهر امروز ترافیک به سمت تهران سنگین شد و پیش‌بینی می‌شود این ترافیک تا ساعت 21 امروز ادامه داشته باشد.

وی با بیان اینکه تا ساعت 17 امروز بار به سمت استان مازندران نیمه‌سنگین بود، افزود: در منطقه گیلاوند شاهد ترافیک سنگینی هستیم که نیروهای راهور در بلوار آیت‌الله خامنه‌ای این منطقه حضور دارند تا اتفاقی رخ ندهد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان دماوند تصریح کرد: خوشبختانه تصادف جدی در منطقه گیلاوند به وقوع نپیوسته است و تنها چند برخورد جزئی رخ داد.
عبدالملکی با اشاره به اعمال محدودیت‌های ترافیکی گفت: تردد تریلر تا ساعت 24 روز جمعه در محور فیروزکوه ممنوع است و در منطقه گیلاوند نیز بریدگی مرکزی را به جهت ایجاد نشدن گره ترافیکی مسدود کردیم؛ دیگر بریدگی را برای دسترسی‌های محلی باز گذاشتیم.

وی همچنین اضافه کرد: پمپ بنزین گیلاوند به جهت ایجاد گره ترافیکی به سمت تهران بسته شد تا تردد خودرها در این منطقه به سهولت انجام شد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان دماوند به رانندگان توصیه کرد: هنگام رانندگی صبر و حوصله پیشه کرده و علائم راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند و از سرعت غیرمجاز بپرهیزند؛ همچنین فاصله طولی خود را خودروی جلویی را حفظ کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین