کد خبر: ۳۰۱۱۵۶
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۹

برنج‌های هندی چرا هنگام پخت بوی نامطبوع می‌دهند؟

دبیر انجمن برنج کشور، درباره اینکه چرا برنج‌های هندی هنگام پخت بوی نامطبوع می‌دهند؟، توضیحاتی ارائه کرد.
آفتاب‌‌نیوز :
جمیل علیزاده شایق در مورد علت بوی نامطبوع برنج‌های هندی هنگام پخت این محصولات، اظهار داشت: اصولا برنج‌های هندی وارداتی این بو را دارند و نامعطر هستند.

به گزارش آفتاب به نقل از مهر، وی با بیان اینکه کشورهایی مانند هند به دنبال افزایش عملکرد، تولید بیشتر هستند و برای نگهداری محصول نیز باید راه‌هایی را در پیش بگیرند، اضافه کرد: دلیل نامعطر بودن برنج‌های هندی نیز همین امر است.

شایق محبوبیت برنج ایرانی با وجود گرانی این محصول را مورد اشاره قرار داد و افزود: یک دلیل این موضوع عطر برنج ایرانی‌ است، خوشبختانه برنج ایرانی مانند مرغ و روغن نباتی نیست که بتوان به نوع خارجی آن عادت کرد د و مصرف کنندگان هرگز به برنج‌های غیرمعطر عادت نمی‌کنند.

وی توضیح داد: ما در کشور خودمان نیز برنج پرمحصول داریم که زمان پخت متوجه می‌شوید عطر برنج‌های کیفی ایرانی را ندارد و این مساله‌ای کاملا طبیعی است و نباید انتظار داشت کالایی همه صفات خوب را باهم داشته باشد.

دبیرانجمن برنج در مورد مباحث مطرح شده مبنی بر افزایش قاچاق برنج به کشور با ممنوع شدن ثبت سفارش، اظهارداشت: اولا اگر تمامی سایت‌ها، سوابق و پروند‌ه‌ها را جست و جو کرد، در طول دو دهه گذشته هیچ آماری از میزان واردات به شکل قاچاق پیدا نمی‌شود، اینکه عده‌ای میزان واردات به شکل قاچاق را عنوان می‌کنند، سئوال برانگیز است که از کجا می‌دانند؟

شایق با بیان اینکه اگر آمار قاچاق مشخص بود، مبادی ورودی آن هم مشخص می‌شد، تصریح کرد: بنابراین می‌شد جلوی واردات این محصول را گرفت، ضمن اینکه در حال حاضر بحث بر سر این نیست که اگر ثبت سفارش انجام شود یا نشود، چه مساله‌ای پیش خواهد آمد؟ بحث بر سر نظم دادن به ثبت سفارش‌ها است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
United States of America
|
۱۸:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
0
0
در مورد علت بوی نامطبوع برنج‌های هندی هنگام پخت این محصولات، اظهار داشت: اصولا برنج‌های هندی وارداتی این بو را دارند و نامعطر هستند.
عجب علتی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۹
0
0
بوی نامطبوع برنج‌های هندی به خاطر داشتن ارسنیک و جیوه ای است که در ان است و به واقع کدام سمی بوی خوبی دارد و مطبوع است و خوش خوراک و طمع تلخ ندارد . کدام زهری شیرینی هلایل است؟!!!!! تو بگو
شاید پول کثیفی که از واردات برنجهای دارای جیوه و ارسنیک بدست میاید بوی مطبوع و شیرنی هلایل داشته باشد و لی برای مردم هم هزینه کردن پول ان برای خرید سم است و هم خوردنش که شهد زهر را به کام می اورد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۸ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۹
0
0
اقا این نقطه نظر کاربران را خوندم خیلی ازرده شدم و خیلی با حال تفسیر کرده بودند و به درستی انرا موشکافی کرده بودن والله من هم خودم که انجا رفته بودم میدیم که هندی ها بعضا با خاک همچون مرغ حمام میگیرند و بعضا خیلی الوده و کثیف و ناسالم زندگی میکنند پنداری که به این کثیفی عادت و خو کرده و به خود میبالند و حتی سر صورتشان بسیار کثیف و غبار الود است حال اگر هم تولید غذایی داشته باشند به همین منوال باید الوده و کثیف و بد بو باشد بنطر میرسد این واردات کار تحصیل کرده های فارغ التحصیل هند باشد که به خوردن این نوع برنج عادت کرده و میخواهند هم سود کنند و این عادت را به ملت هم بدهند
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین