کد خبر: ۳۰۲۳۱۵
تاریخ انتشار : ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۷

سی ان ان: مذاکرات در حال پیشرفت است

شبکه خبری سی ان ان گزارش داد: هیچ کس در اتاق مذاکره ایران و 1+5 در هتل کوبورگ وین پایتخت اتریش هنوز درباره تمدید کامل مهلت مذاکرات سخنی نمی گوید و گفت وگوها هر چند سخت ولی در حال پیشرفت است.
آفتاب‌‌نیوز :
روز شنبه در گزارش خود افزود: مذاکرات هسته ای ایران و 1+5 ممکن است چند روز پس از ضرب الاجل تعیین شده در 30 ژوئن (9 تیر) برای دستیابی به توافقی نهایی ادامه یابد.

این شبکه خبری افزود: در حالی که دیپلمات ها به مهلت نهایی توافق هسته ای در پایان ماه جاری میلادی چشم دوخته اند، مذاکرات هسته ای به شکل فزاینده ای دشوار می شود.

به گزارش ایرنا، سی ان ان با اشاره به این که ضرب الاجل نهایی مذاکرات بسرعت نزدیک می شود و احتمال تمدید آن، اعلام کرد: یک مقام ارشد آمریکایی و یک دیپلمات غربی گزارش خبرگزاری ایتارتاس روسیه را که به نقل از یک دیپلمات اعلام کرد مذاکرت «عملا متوقف شده»، کم اهمیت دانستند و به سی ان ان گفتند که مذاکرات همان طور که انتظار می رفت سخت است، اما همچنان در حال پیشرفت است.

آنها همچنین گفتند، مذاکرات در مرحله حساسی است و ممکن است مذاکرات تا چند روز پس از تاریخ 30 ژوئن ادامه یابد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین