پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۳۰۲۷۵۶
۲۲:۰۸
۱۳۹۴/۰۳/۲۵
تکذیب ضرب‌وشتم عکاس

توضیح مدیرعامل ایسنا درباره حواشی مراسم ارکستر ملی ایران

مدیرعامل خبرگزاری ایسنا صحت اخبارمنتشرشده درباره جاری‌شدن خون از دماغ عکاس این خبرگزاری را بر اثر ضرب‌وشتم در مراسم بازگشایی ارکستر ملی ایران رد کرد.
۲۲:۰۸
۱۳۹۴/۰۳/۲۵
به گزارش آفتاب نیوز،
سرویس فرهنگی- علی متقیان در این‌باره گفت: شخصا موضوع را از عکاس ایسنا حاضر در مراسم پیگیری کردم، متاسفانه یک برخورد جزیی رخ‌داده، اما نه در آن حد که توسط رسانه‌هایی جز ایسنا انعکاس‌یافته است. 

به گزارش آفتاب، مدیرعامل ایسنا در عین حال افزود: به محض اطلاع، موضوع را از طریق مسوولان محترم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پیگیری کردم که خوشبختانه با جدیت و احساس مسوولیت ویژه‌ای در حال رسیدگی به موضوع هستند.

وی افزود: متاسفانه با حاشیه ایجاد شده، اهمیت بازگشایی ارکستر ملی ایران که از وعده‌های رییس‌جمهور محترم و وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده که با جدیت معاونت هنری ایشان تحقق یافته است، آنچنان که باید و شاید مورد توجه رسانه‌ها قرار نگرفت.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که ضمن رعایت شونات حرفه‌ای همکاران رسانه‌ای، از هرگونه برخورد هیجانی توسط اهالی رسانه در چنین مواقعی پرهیز شود.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha