کد خبر: ۳۰۴۲۱۳
تاریخ انتشار : ۰۳ تير ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۴

برای درمان غلظت خون چکار باید کرد؟

یک متخصص طب سنتی دلایل خواب آلودگی بعد از غذا و راه‌کارهای رفع غلظت خون را تشریح کرد.
آفتاب‌‌نیوز : غلامرضا کردافشاری در پاسخ به سوالی که آیا خواب آلودگی بعد از غذا می‌تواند به دلیل کم خونی باشد؟, گفت: می‌تواند به دلیل صعف هضم یا کبد چرب باشد که هر دو با کم خونی ارتباط دارند.

به گفته وی می‌تواند خواب آلودگی به دلیل تند غذا خوردن باشد. می تواند به دلیل خوردن غذای بخاردار باشد که بخار در بدن می‌پیچد و باعث بد هضمی می‌شود البته سردی مزاج هم می‌تواند موجب خواب آلودگی بعد از غذا شود.


این متخصص طب سنتی افزود: یا خون به دلیل سردی غلیظ می‌شود یا خون از حرارت می‌سوزد و غلیظ می‌شود. غلظت خونی که به دلیل سردی است باید به این افراد چیزهایی بدهیم که خون را رقیق می‌کنند و گرم هستند مانند گل گاو زبان، سنبل طیب، بادرنجبویه، اسطوخودوس، پونه، آویشن به لیمو، سیر همچنین خوردن خاکشیر مفید است.

کردافشاری اضافه کرد: تمام موادغذایی که سودا را از بدن دفع می‌کنند, خون را هم رقیق می‌کنند. اما غلظتی که از سوختن خون است باید حرارت را کم کرد.

وی گفت: زرشک, ترشیجات, آبغوره و چای ترش توصیه می‌شود که هم فشار را میزان می‌کند همچنین غلظت را از بین می‌برد؛ خوردن آبلیمو و خاکشیر در همه توصیه می‌شود.

در مورد حلیله سیاه و روش استفاده آن برای سیاه کردن موها توضیح دهید؟

این متخصص طب سنتی ادامه داد: کسی که مداومت کند در خوردن هلیله سیاه اتفاقات ویژه‌ای در بدنشان می‌افتد. این باعث می‌شود که مغزشان تقویت شود, به آلزایمر, پارکینسون دچار نشوند.

کردافشاری بیان داشت: هلیله سیاه چشم را تقویت می‌کند و از تدابیر ویژه تقویت چشم خوردن هلیله سیاه است. می‌توان از روزی یک عدد هلیله سیاه را شروع کرد و کم کم به 2 تا 3 تا استفاده کنند.

به گزارش تسنيم، وی عنوان کرد: هلیله سیاه را می‌توانند با روغن بادام شیرین یا با عسل استفاده کرد, صبح ناشتا در دهان بگذارند تا دو سه ساعت آب شود. پیرمردی از آذربایجان پیش من آمد که خیلی سرحال بود. گفت من 40 سال است که حلیله سیاه می‌خورم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین