پایگاه خبری آفتاب
۲۸ /خرداد /۱۴۰۵
Thursday 18 June 2026
کد خبر:۳۰۴۳۴۰
۱۷:۲۰
۱۳۹۴/۰۴/۰۳

واکنش حجت‌الاسلام نقویان به اقدام توهین‌آمیز سایت حامی احمدی‌نژاد+عکس

حجت الاسلام نقویان به اقدام توهین آمیز یک سایت حامی احمدی‌نژاد در تیتر مربوط به خبر وی واکنش نشان داد.
۱۷:۲۰
۱۳۹۴/۰۴/۰۳
به گزارش آفتاب نیوز،
حجت السلام نقویان، سخنران و استاد دانشگاه در گفت‌وگو با ایران خبر در واکنش به تیتر سایت دولت بهار گفت: مردم باید قضاوت کنند چه اتفاقی افتاده که ادبیات سایت نزدیک به آقای احمدی نژاد شبیه سازمان منافقین شده است.

وی در ادامه گفت: آنهایی که در رسانه ها فعالند باید این موضوعات را به مردم منتقل کنند و خوشبختانه مردم ما پذیرای روشنگری هستند.

حجت الاسلام نقویان گفت: این جریانها حتی در انعکاس اخبار هم شیادی و حقه بازی می کنند.

وی در ادامه گفت: البته بسیاری از سایتها نیز همان مصاحبه من درباره سخنان آقای احمدی نژاد در سازمان ملل را ناقص و نادرست منتقل کردند.

واکنش حجت‌الاسلام نقویان به اقدام توهین‌آمیز سایت حامی احمدی‌نژاد+عکس


گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۵۴ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
ساىت مذکور تىتر موضوع را تغییر داده‌است.احتمالامتوجه خطاى خود شده‌اند
پاسخ
مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۲۶ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
کاش صدا و سیما یک اقدام خدا پسندانه و مردم پسندانه انجام میداد و سخنان این مرد خدا را بیشتر پوشش میداد.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
... دولت بهار که ادبیات منحصر به فردش را از احمدی نژاد گرفته اخیراً با ادبیات ...ائتلاف کرده و دانشمند ارزنده ای چون حجت الاسلام نقویان را خواسته در روزنامه اش تحقیر کند. باید به...گفت دوران توهین و عوام فریبی احمدی نژادی ها گذشت و حالا باید پاسخگوی آن دوران در دادگاهها باشند.
پاسخ