پایگاه خبری آفتاب
۲۵ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 15 June 2026
کد خبر:۳۰۴۶۵۹
۲۰:۵۵
۱۳۹۴/۰۴/۰۵

برای یک خیریه بزرگ آماده شوید

دومین جشنواره همیاری در سه بخش نمایشگاه، اجرای زنده و کارناوال همیاری از روز شنبه، ششم تیرماه همزمان با دهم ماه مبارک رمضان، در کوشک بوستان گفتگو افتتاح خواهد شد.
۲۰:۵۵
۱۳۹۴/۰۴/۰۵
به گزارش آفتاب نیوز، این جشنواره در قالب شبکه همیاری از ساعت 19 تا 24 در کوشک بوستان گفتگو، با حضور خیریه‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد، هنرمندان، ورزشکاران، مسئولین و... برگزار می‌شود و مجری طرح آن، موسسه کاهش آسیب آهنگ رهایی شرق است.

"شبکه همیاری" متشکل از شصت سازمان مردم‏ نهاد فعال در حوزه کاهش آسیب، معلولان، کودکان کار و آسیب‏ دیده و سلامت در شهر تهران است که در جهت توانمندسازی سازمان‏ های مردم‏ نهاد و نیز آگاهی‏ رسانی به افراد جامعه در خصوص معضلات و آسیب‏ های اجتماعی، برنامه‏ های مختلفی را با بهره‏ گیری از ظرفیت‏های این سازمان‏ها و با همکاری سازمان‏ های مختلف برگزار می ‏کند. برنامه پیشین این شبکه، بازارچه همیاری بود که اوایل خردادماه در زیر گذر ولیعصر برگزار و با استقبال کم نظیر شهروندان تهرانی مواجه شد.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
خیریه
ارسال پیام
captcha