پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۳۰۵۰۱۰
۱۵:۳۳
۱۳۹۴/۰۴/۰۷

سقوط کامیون به سطح زیرین اتوبان تهران-کرج

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهر تهران از سقوط یک کامیون ۸ تنی به سطح زیرین اتوبان تهران-کرج و مصدومیت ۲ نفر خبر داد.
۱۵:۳۳
۱۳۹۴/۰۴/۰۷
به گزارش آفتاب نیوز، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهر تهران از سقوط یک کامیون ۸ تنی به سطح زیرین اتوبان تهران-کرج و مصدومیت ۲ نفر خبر داد.

جلال ملکی اظهار داشت: در ساعت 12:45 دقیقه حادثه خودرویی در غرب به شرق اتوبان تهران - کرج ورودی شرقی ورزشگاه آزادی به سامانه آتش‌نشانی شهر تهران اعلام و مأموران دو ایستگاه به محل حادثه اعزام شدند.

وی ادامه داد: با حضور آتش‌نشانان در محل حادثه مشاهده شد یک دستگاه کامیون هشت تن به هنگام حرکت به دلیل نامشخصی با یک موتورسیکلت برخورد و از مسیر خود منحرف شده و پس از برخورد با گاردریل‌های کنار بزرگراه و شکستن گاردریل‌ها به سطح زیرین اتوبان سقوط می‌کند.

ملکی افزود: خوشبختانه در آن هنگام خودرویی از سطح زیرین اتوبان عبور نمی‌کرده و راننده کامیون در داخل خودرو محبوس بود که بلافاصله آتش‌نشانان با تجهیزات هیدرولیکی خودرو را برش داده و راننده 50 ساله را که دچار مصدومیت‌هایی نیز شده بود خارج و به همراه راننده موتورسیکلت تحویل عوامل اورژانس می‌دهند.

به گزارش فارس، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهر تهران گفت: در ساعت 13:32 عملیات این حادثه به پایان رسید و محل حادثه تحویل عوامل پلیس راهور شد.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
سقوط کامیون
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۲۷ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۷
یه فکری به وضعیت موتور سیکلت سواران بشه با جونه خودشون و مردم دیگه بازی میکنن حداقل در بزرگراه ها ورود موتور ممنوع بشه این حداقل کاریه که میشه انجام داد این چند ماه چندین مورد تصادف با موتور در بزرگراه داشتیم
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۲۱ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۷
13:32بامدادنداریم
پاسخ