آفتابنیوز : شهلا جودت اظهار کرد: مصرف سس مایونز، سوسیس و کالباس و دیگر غذاهای آماده نه تنها ارزش غذایی ندارد بلکه زمینه تشنگی و مشکلات گوارشی را فراهم میآورد.
وی افزود: بسیاری از مشکلات و اختلالات به وجود آمده در این ماه به دلیل مصرف بیش از حد غذا و خواب کم است. فرد روزه دار باید حداقل 20 درصد کمتر از ماههای دیگر غذا بخورد تا بدن فرصت سوزاندن چربیهای اضافی را پیدا کند.
به گزارش ایسنا، جودت تاکید کرد: از مصرف دوغ پرنمک، لبنیات پرچرب و شربتهای حاوی شکر در این ایام به شدت خودداری کنید.