آفتابنیوز : یک استاد دانشگاه ضمن توصيه به افراد مبني بر مصرف خرمالو به دليل داشتن مواد مغذي و انواع ويتامينها در اين ميوه گفت: وجود عناصري همچون پتاسيم و منيزيم به خرمالو خاصيت کاهش دهنده چربي ( کلسترول بد LDL) و فشار خون نيز داده است و به همين دليل اين ميوه براي سلامتي بيماران قلبي و افراد داراي چربي و فشارخون بالا بسيار مفيدست.
وي در مورد علت ضد سرطاني بودن ميوه خرمالو اظهار كرد: وجود مقدار زيادي فيبر و مواد آنتي اکسيداني همچون تانن، فنول، ويتامين C، ليکوپنو لوتئين باعث خاصيت ضدسرطاني اين ميوه است.