آفتابنیوز : گروهی که خود را "شمشيرهای حق" می خواند گفته است در صورت عدم آزادسازی زندانيان عراقی تا روز شنبه، گروگان ها را خواهد کشت.
آقای کمبر، 74 ساله، که اخيرا برای دومين بار در يک ويديو با چشمان بسته نشان داده شد همراه با دو کانادايی و يک آمريکايی در روز 26 نوامبر ربوده شده بود.
چهره های برجسته جهان اسلام در سراسر جهان خواستار آزادی اين افراد شده اند.
تام فاکس، شهروند 54 ساله آمريکايی، جيمز لونی، 41 ساله و هرميت سينگ سودن، 32 ساله هر دو از کانادا به همراه آقای کمبر به عنوان "نشانه ای از همبستگی" با گروه "تيم های صلح ساز مسيحی" که در کانادا مستقر است به عراق رفته بودند.
اين گروه ادعای گروگانگيرها داير بر جاسوس بودن اين چهار نفر را رد می کند.
چندين روحانی سنی روز جمعه در مراسم نماز جماعت در شهرهای سراسر عراق خواستار آزادی اين افراد شدند.
احمد حسن طاها به عبادتگران در محله عمدتا سنی نشين عظيميه بغداد گفت: "ما از کسانی که قدرت و اختيار دارند می خواهيم هرچه در توان دارند برای آزادی اين چهار اروپايی که برای يک سازمان صلح مسيحی کار می کنند به کار گيرند. در واقع اين فعالان از اولين کسانی بودند که جنگ عليه عراق را محکوم کردند."
رهبر قديمی ترين جنبش اسلامی جهان نيز شخصا از گروگانگيرها درخواست کرد آنها را آزاد کند.
محمد مهدی عاکف، رهبر گروه اخوان المسلمين مصر، که فعاليتش رسما ممنوع است، گفت آقای کمبر و سه نفر ديگر برخلاف اصول اسلام به گروگان گرفته شده اند.
وی گفت: "اسلام ربودن انسان های بيگناه را صرفنظر از نيات، اعتقادات و افکارشان، رد می کند."
آقای عاکف گفت گروگان ها اعضای گروهی هستند که "عليه تجاوز اسرائيل" با مردم فلسطين همکاری می کنند و بايد از آنها استقبال کرد.
وی گفت: "گروگانگيری تنها باعث می شود چهره ای غلط از عراق ترسيم شود."
جک استرا، وزير خارجه بريتانيا، نيز خواستار تماس گروگانگيرها با مقام های بريتانيايی شد.
آقای کمبر که در ويديوی منتشره از سوی گروگانگيرها درحالی که لباسی نارنجی به سبک زندانيان گوانتانامو به تن داشت ديده می شد گفت او "دوست عراق" است.
وی گفت: "من از همان اول با اين جنگ، جنگ آقای بلر، مخالف بودم اما اکنون از او و دولت بريتانيا می خواهم هر کاری می توانند برای آزادی من و رهايی مردم عراق از ظلم و ستم انجام دهند."