کد خبر: ۳۰۷۶۳۰
تاریخ انتشار : ۲۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۶

گرد و خاک امروز بعد‌ازظهر به تهران می‌رسد

امروز ۶ استان گیلان، مازندران، زنجان، فارس، کرمان و سیستان و بلوچستان شاهد بارش باران خواهند بود. این در حالی است که تهران در بعد از ظهر امروز وزش باد و بروز گرد و خاک دارد.
آفتاب‌‌نیوز : براساس تحلیل آخرین اطلاعات و نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی در روز یکشنبه با نفوذ جریانات شمالی، دما در استان‌های حاشیه دریای خزر کاهش می‌یابد و طی سه روز آینده بارش باران در سواحل دریای خزر به همراه مواج بودن دریا پیش‌بینی می شود.

همچنین طی سه روز آینده در بعدازظهرها و اوایل شب در برخی نقاط شمال غرب، جنوب سیستان و بلوچستان، بخش‌هایی از استان‌های کرمان، هرمزگان، فارس و ارتفاعات زاگرس مرکزی افزایش ابر و بارش باران گاهی با رعدوبرق و وزش باد انتظار می‌رود.

همچنین در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه در شرق و جنوب شرق به ویژه منطقه زابل وزش باد همراه با گرد و خاک رخ خواهد داد.

امروز شدت بارش در استان‌های گیلان، مازندران، زنجان، جنوب و شرق فارس، جنوب و مرکز کرمان و جنوب سیستان و بلوچستان است.

همچنین امروز آسمان تهران نیمه ابری است و در ارتفاعات این استان رشد ابر و بارش پراکنده رخ خواهد داد. در بعد از ظهر امروز نیر تهران شاهد باد و گرد و خاک در پاره‌ای از نقاط خواهد بود. دمای امروز این استان هم 40 درجه سانتیگراد است.

به گزارش فارس، گرمترین مرکز استان اهواز با دمای 49 درجه سانتیگراد و خنک‌ترین مرکز استان شهرکرد با دمای 12 درجه سانتیگراد است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین