پایگاه خبری آفتاب
۱۰ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 31 May 2026
۲۱:۵۹
کد خبر:۳۰۷۸۷۵
۲۱:۵۵
۱۳۹۴/۰۴/۲۲

پیشنهاد الزامی‌شدن چادر از اول ابتدایی

آیت‌الله سیدابوالحسن مهدوینماینده مجلس خبرگان گفت: معتقدم که آموزش و پرورش باید بحث چادر را از مقطع اول ابتدایی الزامی کند، چرا که دانش‌آموزان از همان ابتدا با حیا بزرگ می‌شوند و آثارش را در جامعه می‌بینند.
۲۱:۵۵
۱۳۹۴/۰۴/۲۲
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
مهدوی با اشاره به اینکه هنوز این مطلب برای روانشناسان حل نشده که چرا بعضی از بچه‌ها گاهی در خانه با والدین پرخاشگری می‌کنند؟ اظهار کرد: این موضوع در دین برای ما حل شده که از عوامل مهم پرخاشگری و غضب دختران در منزل، بی‌حیایی است و این بی‌حیایی در مدارس نیز رواج پیدا می‌کند.

وی در ادامه افزود: تمام مسئولان آموزش و پرورش باید بدانند که آنها در برابر بی‌حیایی دختران در آخرت مسئول و پاسخگو باید باشند و امروز این موضوع را اعلام می‌کنم تا همه فرهنگیان بدانند و بعدها اعلام نکنند که حتی یک روحانی دینی هم این موضوع را به ما نگفته است.

نماینده اصفهان در مجلس خبرگان تصریح کرد: در حال حاضر عقل ما را هدایت می‌کند به سمت چادر که به عنوان بهترین پوشش برای زنان جامعه اسلامی مطرح است چرا که سر تا پای بدن زنان را می‌پوشاند و جلب توجه هم نمی‌کند.

به گزارش تابناک، وی با اشاره به اینکه فطرت و خلقت انسان در داشتن پوشش کامل است، اظهار کرد: این حقیقت آشکار است که آزادی فکر در اثر پوشش کامل برای انسان حاصل می‌شود و حیا، ارمغان پوشش کامل با چادر مشکی است به طوری که نفس انسان را از کارهای زشت حفظ می‌کند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
چادر
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
United States of America
۱۰:۴۳ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۳
بشین بینیم بابا/تو اگه آینده نگر بودی الان وضع ما اینجور نبود
فقط حرف میزنید که بدونن هستی حالا چه حرفی باشه مهم نیست
حجاب از خانواده شروع میشه و بس
اگه ایمان و نماز و روزه در خانواده ها باشه که متعاقب آن حجاب هم نمایان میشه
اگه نه دیگه زور زدن فایده نداره اجبار که دیگه بدترش میکنه به ظاهر عالی و در باطن چپاول و دزدی های بیت المال رو که یادته/
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۱ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۳
بعنوان یک فرهنگی از آیت الله مهدوی می خواهم بپرسم در کدام سوره و آیه و حدیث و سخن پیامبر و اهل بیت ازپوشش چادر بعنوان پوشش کامل و سپری برای مصونیت در برابر گناهان و چشم ناپاک و جلوگیری از پرخاشگری و ...آمده است ! مبرا بودن از ناهنجاریها به ذات انسانها واخلاق و رفتار اطرافیان شخص بستگی دارد.
توجه ایشان را به دو سخن جلب میکنم : هر که را کو دور ماند از اصل خویش . باز یابد روزگار وصل خویش. و رطب خورده منع رطب کی کند. عزت زیاد.
پاسخ