آفتابنیوز : به گزارش ایرنا، علی طیب نیا روز چهارشنبه پس از نشست هیات دولت در جمع خبرنگاران افزود: تحریم ها با این هدف تحمیل شد که اقتصاد ما را دچار مشکلاتی جدی کند و از این طریق زمینه را برای تسلیم ما فراهم کند.
وی افزود: خوشبختانه با اقداماتی که در دو سال گذشته انجام شد از جمله این که آرامش در بازارهای مختلف حاکم شد، تورم مهار و رشد اقتصادی محقق شد، قدرت های بزرگ متوجه شدند که از طریق تحریم نمی توانند خواسته های خود را تحمیل کنند.
وزیر امور اقتصاد و دارایی با اشاره به این که مشکلات اقتصادی ما به واسطه تحریم شروع نشده است، گفت: بنابر این با لغو تحریم به تنهایی، مشکلات اقتصادی را حل نمی کند.
طیب نیا ادامه داد: با رفع تحریم ها قطعا محدودیت های منابع ارزی برداشته می شود، اما درباره عدد آن در رسانه ها مبالغه شده است.