کد خبر: ۳۰۸۲۹۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۹

موز را بهتر بشناسید

این میوه حاوی پتاسیم فراوان است که در کاهش سطح فشارخون، تصلب شرائین و سکته مغزی نقش شایانی دارد.
آفتاب‌‌نیوز : مطالعات نشان میدهد اسید آمینه تریپتوفان موز در پیشگیری از بروز سرطان بسیار موثر است.
 
دکتر یعقوب قنواتی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: اسید آمینه تریپتوفان موجود در موز، ضمن کاهش افسردگی و بهبود خلق و خو در کاهش سطح استرس و بروز بیماریهایی مثل سرطان بسیار موثر است.
 
این متخصص خاطرنشان کرد: به گفته محققان، مطالعات جدید نشان داد احتمال ابتلا به سرطان کلیه تا حد زیادی با مصرف مکرر سبزی‌جات و میوه‌ها به ویژه موز کاهش می‌یابد.
 
قنواتی یاد آور شد: زنانی که 6 - 4 بار در هفته، موز می‌خورند تا 50 درصد کمتر در معرض ابتلا به بیماری مذکور قرار می‌گیرند.
 
وی اظهار داشت: منیزیم و اسید فولیک موز موجب رشد بافتهای بدن، توازن املاح و مایعات و تقویت ماهیچه‌های قلب می‌شوند.
 
این متخصص رژیم درمانی تصریح کرد: همچنین این میوه سرشار از مواد نشاسته و قندی است که موجب آرامش می‌شود و توصیه شده زنان باردار و بیماران در دوره نقاهت، هفته‌ای 6 موز مصرف کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۵ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۴
1
4
مدینه گفتی و کردی کبابم! آقا! پول کو تا میوه بخریم؟ در فواید پول مطلب بنویسید!
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین