پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۳۰۸۷۸۶
۱۳:۰۰
۱۳۹۴/۰۴/۲۸

قیمت خودرو کاهش می‌یابد؟

وزیر صنعت، با تاکید بر اینکه قیمت خودروهای داخلی پس از توافق هسته‌ای کاهش نمی‌یابد، گفت: توافق‌نامه‌هایی با برخی کشورها برای گسترش همکاری‌های تجاری آماده شده است که بعد از رفع تحریم‌ها امضا می‌شود.
۱۳:۰۰
۱۳۹۴/۰۴/۲۸
به گزارش آفتاب نیوز، محمدرضا نعمت‌زاده با اشاره به جمع بندی مذاکرات میان ایران و گروه ۱+۵ گفت: به طور قطع حجم مبادلات تجاری کشور بعد از رفع تحریم‌ها افزایش خواهد یافت. در این میان، مواد شیمیایی و پتروشیمی‌ها، مواد کانی مثل فولاد و مس و فلزات گران‌بها و خودروسازی در اولویت قرار دارد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: توافق نامه‌هایی با سایر کشورها آماده شده که بعد از رفع تحریم‌ها امضا می‌شود.

وی تصریح کرد: قیمت خودروهای داخلی کاهش نمی‌یابد، زیرا قیمت آن را شورای رقابت تعیین می‌کند اما اگر نرخ ارز کاهش یابد، ممکن است قیمت خودروهای خارجی کاهش یابد.

نعمت‌زاده، یکی از اولویت های وزارتخانه متبوعش را در جذب سرمایه، حوزه تکنولوژی هایی دانست که کشور در آن عقب ماندگی دارد.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
قیمت خودرو
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۱ - ۱۳۹۴/۰۴/۳۱
قیمتها نمی اد پائین
بیخود به دلتون صابون نزنید
پاسخ
حامد
Singapore
۱۶:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۹
کسی نیست بگه این که میگید قیمت خودروهای خارجی پایین میاد. به ایران چه ربطی داره؟؟ 90% جمعیت ایران کم درامدند. شما باید قیمت داخلی رو پایین بیارید که مردم اینقد تو زیق نباشند. نمیدونم چرا نمیفهمند یا خودشونو به نفهمی زدن!!


مثلا اقای کارگر مورد احترام که ماهی 700 تومن درامدشه چطور خودروی خارجی بخره؟؟؟چطور؟؟

با یه پراید هم میتونه نیازشو برطرف کنه.
پاسخ
کیا نی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۷ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۹
با با ای ول تو دیگه کی هستی حتما می خواهی پراید را برات بدن 10 میلیون اگه تو جای وزیر بودی چه خوب بود ای ول حاجی............................... ببرنت جای وزیر صنعت ومعدن
پاسخ
محمد
Taiwan (Province of China)
۱۲:۳۸ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۹
من هم موافقم . من هم ميام
پاسخ
ناشناس
United States of America
۱۶:۱۵ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۸
حداقل 30 تا 40 درصد از قیمت خودروهای داخلی باید کاسته شود
وگرنه رای بی رای!
پاسخ
ناشناس
دمت گرم.موافقم.