کد خبر: ۳۱۰۰
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۳۸۴ - ۱۵:۵۱

احضار چهار نماينده به دادگاه

آفتاب‌‌نیوز : نورالدين پيرمؤذن مخبر كميسيون بهداشت و درمان با اعلام اين خبر در جمع خبرنگاران پارلماني گفت: كاظم جلالي نماينده شاهرود در پي شهادت جانباز رجبي ثاني در بيمارستان كرج از وزير بهداشت سوال كرد و پزشكيان با حضور در كميسيون بهداشت در اين خصوص توضيح داد كه اظهارات وزير قانع كننده نبود و قرار است اين سوال در صحن علني مطرح شود.

نماينده اردبيل افزود: در حاشيه بررسي سوال در كميسيون بهداشت، مرتضي اشرفي رئيس بيمارستان مزبور در كرج نيز حضور داشت و در اين مورد توضيحاتي را كه كاظم جلالي قانع نشده و منجر به درگيري لفظي بين آن دو شد.

پيرمؤذن اعلام كرد: در پي شكايت مرتضي اشرفي از كاظم جلالي نماينده سوال كننده از وزير بهداشت، من و دكتر انوشيروان محسني بندپي نايب رئيس و دكتر حسينعلي شهرياري عضو كميسيون بهداشت به عنوان مطلع و كاظم جلالي به عنوان متهم به شعبه دوم بازپرسي مجتمع قضايي احضار شديم.

مخبر كميسيون بهداشت و درمان با ابراز تأسف از اين اقدام صورت گرفته تصريح كرد: اين براي اولين بار است كه اين نماينده به خاطر پرسش از وزير به دادگاه احضار مي شود.

كاظم جلالي نيز با تأييد اين خبر اظهار داشت: هنوز برگ احضاريه اي از سوي دادگاه دريافت نكرده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین