پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۳۱۰۰۱۲
۲۳:۵۳
۱۳۹۴/۰۵/۰۳

کاخ‌سفید لحظاتی پس از حملات 11سپتامبر+تصاویر

خبرگزاری رویترز تعدادی عکس از حال و هوای کاخ سفید لحظاتی پس از حملات یازده سپتامبر منتشر کرده که تا کنون دیده‌نشده است.
۲۳:۵۳
۱۳۹۴/۰۵/۰۳
به گزارش آفتاب نیوز،
حملات تروریستی القاعده در 11 سپتامبر 2001 که طی آن 2 هواپیما با برج‌های دوقلوی مرکز تجارت جهانی در نیویورک و یک هواپیما با ساختمان پنتاگون و هواپیمایی دیگر با ساختمانی در پنسیلوانیا برخورد کرد و در مجموع 2 هزار و 996 کشته بر‌جای گذاشت.

پس از آنکه خبر این حملات به کاخ سفید رسید مقامات ارشد این کشور در بهت و حیرت فرورفتند؛ "جرج دبلیو بوش،" رئیس جمهور امریکا در عادی جلوه دادن ماجرا کاملا ناکام بود و چهره وی نشان می‌داد قدرت تجزیه و تحلیل این حادثه را ندارد. "دیک چنی"معاون رئیس جمهور  نیز ابتدا در‌حالیکه پاهایش را روی میز گذاشته بود، اخبار مربوط به این عملیات تروریستی را که بعدها به القاعده نسبت داده شد، از طریق پخش زنده تلویزیونی دنبال می‌کرد. وی سپس چند تماس تلفنی انجام داد و ساعاتی بعد همراه همسرش بوسیله بالگرد فدرال به محل دیگری منتقل شد.

به گزارش فرادید، به تازگی رویترز عکس‌هایی از داخل کاخ سفید لحظاتی پس از حملات تروریستی 11 سپتامبر منتشر کرده است که تاکنون دیده نشده است. 

کاخ‌سفید لحظاتی پس از حملات 11سپتامبر+تصاویر
گزارش خطا
برچسب‌ها:
حملات 11سپتامبر
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
حسين
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۰۴ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۴
تحليلات شما كلا آبكيه
پاسخ