دروغگویی جدید یک رسانه اصولگرا علیه خانواده آیتالله هاشمی
طی ساعات اخیر، خبری در رسانه های مجازی منتشر که در آن ادعا شده بود: علت تاخیر در اجرای حکم مهدی هاشمی، بیماری دیسک کمر عفت مرعشی، همسر آیت الله هاشمی است که برای عمل جراحی به کشور سوییس سفر کرده است و ظاهرا قرار است پس از بازگشت وی، این حکم اجرایی شود!
به گزارش آفتاب نیوز، در این رابطه سایت اننتخاب با رضا سلیمانی مدیر روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام تماس گرفت تا صحت و سقم این ادعا را از زبان او بشنویم.
سلیمانی اما ضمن تکذیب شدید این ادعا گفت: این خبر کاملاً دروغ و عاری از صحت است.
وی با اشاره به انتشار خبر کاندیداتوری آیت الله هاشمی برای انتخابات خبرگان گفت: پس از انتشار این خبر، همانطور که انتظار می رفت ، حملات شدیدی علیه ایشان به جریان افتاد و تا توانستند علیه این یار امام (ره) و رهبری ، اخباری کذب منتشر کرده و می کنند.
سلیمانی افزود: این اخبار در شرایطی منتشر شده که خانم مرعشی دو روز پیش در اجلاس روسا و مدیران آمورش و پرورش کشور حضور داشتند و اخبار آن نیز در رسانه ها منتشر شد و حتی حاضران در مراسم ، پس از اطلاع از حضور ایشان، به تشویق همسر آیت الله هاشمی پرداختند.
او در پایان گفت: توصیهی من همان سخن امام حسین (ع) است که فرمودند اگر دین ندارید ، لااقل آزاده باشید.
لازم به ذکر است که طی روزهای گذشته، انتشار عکس های جعلی فتوشاپی و اخبار کذب در مورد خانواده آیت الله هاشمی شدت گرفته است.