کد خبر: ۳۱۳۰۶
تاریخ انتشار : ۲۱ آذر ۱۳۸۴ - ۱۵:۰۲

نیروی هسته ای، امریکا و ایران

آفتاب‌‌نیوز :


کشورهای بسیاری در جهان وجود دارند که انرژی هسته ای تولید می کنند، نیروگاه های هسته ای می سازند و انرژی تولید شده را به دیگر کشورها صادر کننده کشورها اروپایی انگلستان، فرانسه، آلمان و بسیاری دیگر صاحب نیروگاه هسته ای هستند. کره جنوبی، کانادا، چین، هندوستان، پاکستان، استرالیا، کره شمالی، فدراسیون روسیه، اسرائیل و ارمنستان نیز دارای نیروگاه هسته ای هستند.
در این میان امریکا، فرانسه، انگلیس، فدراسیون روسیه، چین، کره شمالی هندوستان و پاکستان سلاح هسته ای نیز دارند. جهان در پی تلاش غرب برای فرمانروایی مطلق آلوده سلاح های هسته ای، بیولوژیک و شیمیایی است. به گفته احمدی نژاد رئیس جمهور ایران هر گوشه جهان به زباله دانی هسته ای تبدیل شده است.
اسراییل در زمینه سلاح های سلاح هسته ای سرمایه گذاری فراوانی کرده است و گذشته از آن که امریکا در سال های اخیر همه جهان را تهدید می کند، سلاح های هسته ای اسرائیل تهدید بزرگی برای کشورهای اسلامی و منطقه به شمار می رود.
کشورهای مسیحی و در راس آنها امریکا نمی خواهند کشورهای اسلامی به سلاح هسته ای دست پیدا کنند. این کشورها برای ادامه دست اندازی های خود به منابع بسیار غنی سرزمین های اسلامی اصلا تمایلی ندارند که کشورهای اسلامی به نیروی هسته ای مجهز شوند. بنابراین ایران را که هم دارای موشک های قاره پیما و هم دانش هسته ای است تهدیدی برای خود به شمار می آورند. از این رو امریکا بی وقفه در حال تهدید ایران است. با پاکستان نیز قرار بود چنین رفتاری شود. اما دست یابی هندوستان به سلاح هسته ای و تهدیدهایش علیه این کشور، پاکستان را به دستیابی به این سلاح واداشت.
غربیان برای انتقام گیری، ضیاء الحق رئیس جمهور فقیه پاکستان را به همراه سفیر کبیر امریکا در هواپیما مورد هدف قرار دادند. رهبران بعدی پاکستان این راه را ادامه دادند اما پرویز مشرف رئیس جمهور کنونی پاکستان با طرفداری از امریکا در اشغال افغانستان عصبانیت غرب را اندکی فرو نشاند. بدین ترتیب وجود سلاح هسته ای در یک کشور اسلامی از حالت تهدید خارج شد. در این میان ایران با همکاری کارشناسان روس به دانش تولید انرژی هسته ای دست یافته و غرب را آشفته کرده است.
ایران که پی در پی در معرض تهدید قرار دارد، بنابر اصل دفاع از خود مجبور به توسعه سامانه دفاعی خود شده و دست به تولید موشک دور برد شهاب 3 در برابر این تهدیدات زده است.
در حالی که در جهان کشورهای بسیاری حتی دارای سلاح هسته ای هستند، مانع تراشی های امریکا در برابر دستیابی ایران به انرژی صلح آمیز هسته ای نشان از نیات بدخواهانه و کینه توزانه این کشور دارد. امریکا به ویژه خواستار آن است که هیچ کدام از کشورهای اسلامی به چنین سامانه دفاع دست پیدا نکنند. ترکیه نیز به زودی در معرض چنین بدخواهی قرار خواهد گرفت. تلاش های ترکیه در گذر به سوی استفاده از انرژی هسته ای همیشه ناکام مانده است. وزیر انرژی ترکیه خواستار ارایه طرح احداث نیروگاه هسته ای شده بود اما دست های پنهان از انجام این پروژه جلوگیری کرد.
گویا در جهانی که تحت فرمانروایی غربیان و با قانون جنگل اداره می شود، آرزوی دستیابی به جهانی بدون تهدید و قوانین عادلانه خیالی محال است. این موضوع که آنها همواره جهان را با قوانین امپریالیستی، استعمارگرانه خواسته و در جهت نا امیدی جهانیان کوشیده اند، بسیار روشن است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین