پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۵:۰۹
کد خبر:۳۱۳۲۳۲
۱۶:۰۶
۱۳۹۴/۰۵/۲۱

مادر فیلم‌های داودنژاد در بیمارستان

احترام سادات حبیبیان معروف به "مامان اتی" و بازیگر مادر فیلم‌های علیرضا داودنژاد به دلیل سکته مغزی در بیمارستان بستری شد.
۱۶:۰۶
۱۳۹۴/۰۵/۲۱
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

احترام سادات حبیبیان معروف به "مامان اتی" و بازیگر مادر فیلم‌های علیرضا داودنژاد به دلیل سکته مغزی در بیمارستان بستری شد.

رضا داودنژاد در گفت‌وگویی با خبرنگار ایسنا‌ با تایید این خبر گفت: مادربزرگم طی دو روز گذشته به دلیل سکته مغزی در بیماستان «طالقانی» چالوس بستری شده است.

به گفته وی؛ او که این روزها در بخش مراقبت‌های ویژه به سر می‌برد‌، سطح هوشیاری خوبی دارد و شکر خدا رو به بهبود است.

احترام سادات حبیبیان (مادر علیرضا داودنژاد) که برای «مصائب شیرین‌»، سیمرغ بلورین بازیگر زن را گرفت در فیلم‌های «بهشت از آن توست»،«بچه‌های بد»،«مرهم»،«کلاس هنرپیشگی»،«دختری در قفس» و .... به ایفای نقش پرداخته است.

رضا داود نژاد در پایان گفت:از وزارت بهداشت دفتر دکتر آقای هاشمیان و میردهقان‌، معاون وزیر بهداشت با ما همکاری‌های خوبی داشتند، مخصوصا رئیس بیمارستان طالقانی که باید از آنها تشکر ویژه داشته باشم.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
علیرضا داودنژاد
ارسال پیام
captcha