پایگاه خبری آفتاب
۲۵ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 15 June 2026
کد خبر:۳۱۳۳۲۸
۱۰:۵۷
۱۳۹۴/۰۵/۲۲

وقتی گوش یک رئیس‌جمهور را بریدند+تصاویر

عکس زیر، سربازان شورشی گروهبان «چارلز تیلور» را در حال بریدن گوش «ساموئل دو» رئیس‌جمهور «لیبریا» پس از انجام یک کودتای نظامی در دهه 1990 نشان می‌دهد.
۱۰:۵۷
۱۳۹۴/۰۵/۲۲
به گزارش آفتاب نیوز،
«ساموئل کانیون دو» بیست و یکمین رئیس‌جمهور لیبریا بود. وی از سال 1986 تا 1990 میلادی رئیس‌جمهور لیبریا بود تا آن‌که پس از دستگیری توسط گروهی از شورشیان به رهبری «چارلز تیلور»، شکنجه و قطع عضو شد و در نهایت به قتل رسید.

وی از اعضای «قبیله کراهن» و اولین لیبریایی با نیاکان محلی بود که به مقام ریاست جمهوری رسید. خود او نیز با انجام یک کودتا و قتل‌عام کابینه دولت قبلی روی کار آمده بود.

بر اساس شهادت یکی از رهبران جوخه‌های مرگ در دادگاه لاهه، پس از قتل «ساموئل دو»، چارلز تیلور به سربازانش دستور داده بود تا اعضای قبیله کراهن - قبیله ساموئل دو - را بخورند»!

چارلز تیلور در تاریخ 26 آوریل 2012 میلادی، طی حکم دادگاه بین‌المللی لاهه به 11 مورد اتهام از جمله «جنایت جنگی» و «جنایت علیه بشریت» محکوم شناخته شد و برایش 50 سال حبس در نظر گرفته شد.

وقتی گوش یک رئیس‌جمهور را بریدند+تصاویر

وقتی گوش یک رئیس‌جمهور را بریدند+تصاویر
منبع: پارسینه

گزارش خطا
برچسب‌ها:
لیبریا ساموئل دو
ارسال پیام
captcha