پایگاه خبری آفتاب
۲۶ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 16 June 2026
کد خبر:۳۱۴۰۱۸
۱۱:۴۸
۱۳۹۴/۰۵/۲۶

طلاسازها،‌ سیانور وارد فاضلاب تهران می‌کنند؟

دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت طلا، جواهر و نقره استان تهران در واکنش به ادعای یکی از نمایندگان مجلس، ادعای ورود سیانور از کارگاه‌های تولید طلا و جواهر به فاضلاب تهران را رد کرد.
۱۱:۴۸
۱۳۹۴/۰۵/۲۶
به گزارش آفتاب نیوز،
تسنیم نوشت: حسین پنداروند در واکنش به ادعای یکی از اعضای کمیسیون عمران مجلس در خصوص ورود سیانور و مواد سمی به فاضلاب تهران بر اثر فعالیت کارگاه‌های کوچک و غیرمجاز تولید طلا و جواهر، با تکذیب این ادعا اظهار کرد: این اظهارات نشان دهنده بی‌اطلاعی از روند ساخت طلا و جواهر در کارگاه‌های تولیدی است چرا که 15 سال است برای آبکاری اعم از آب طلا و آب رادیوم، از مواد خارجی و وارداتی که از کیفیت بسیار بالایی برخوردارند، استفاده می‌شود که به هیچ وجه سیانور در آن وجود ندارد.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت طلا، جواهر و نقره استان تهران با تأکید بر اینکه مواد استفاده شده در این صنعت از خارج از کشور وارد شده و در دیگر کشورها نیز استفاده می‌شود، گفت: علاوه بر این موارد، با توجه به اینکه تولیدکنندگان طلا و جواهر به دنبال استحصال طلا از آب طلای خروجی پس از اتمام فرایندهای تولید هستند، تمام خروجیِ آب را از چندین فیلتر عبور می‌دهند و حتی پس از چندین نوبت بازیافت این آب، برای استحصال حداکثری طلای محلول در آبِ خروجی، این آب را در چرخه تقطیر قرار می‌دهند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ورود سیانور و یا هر نوع آلاینده دیگر به فاضلاب تهران از کارگاه‌های تولید طلا و جواهر، کاملاً کذب است و ما این موضوع را تکذیب می‌کنیم.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۶
ايجاد حساسيت براي كنترل سلامت آب در كشور بسيار لازم است ، اميد است دست اندر كاران در اين زمينه بررسي و نظر دقيق بدهند چه در صنف ياد شده و يا بقيه صنف ها مي بايست استانداردها يا همان حداقل ها رعايت شود مانند صنف دندان سازها و غيره
پاسخ