آفتابنیوز : براساس گزارش بانک مرکزی گوشت سفید بیشترین افزایش قیمت را در بین اقلام خوراکی در هفته منتهی به 23 مرداد ماه نسبت به هفته ماقبل داشته است؛ به گونهای که 7.4 درصد گران شد و کیلویی حدود 6400 تومان در سطح شهر به فروش رفت.
به گزارش ایسنا،محمد یوسفی، رییس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی در این باره به ایسنا گفت: دلیل افزایش قیمت گوشت مرغ طی هفته گذشته واریز یارانه به حساب مردم بود که باعث شد آنها پولدارتر شوند و به خرید این محصول روی آورند که البته این افزایش قیمت پایدار نیست و دوباره به حالت سابق بر می گردد.
وی افزود: یکی دیگر از دلایل افزایش نسبی قیمت گوشت مرغ در بازار کاهش تولید ناشی از ضرر و زیان مرغداران طی ماه های اخیر بوده است، چرا که باعث کاهش عرضه و افزایش تقاضا شد.
یوسفی تصریح کرد: مقایسه بانک مرکزی برای ارزیابی بازار محصولات کشاورزی درست نیست، چراکه نمی توان قیمت یک محصول را نسبت به هفته گذشته مقایسه کرد و نتیجه گرفت که این محصول افزایش قیمت داشته یا گران شده است.
رییس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی گفت: اگر مرغداران در یک هفته به خاک سیاه نشستند و ضرر و زیان بسیاری را متحمل شدند باید هفته آینده بیچارهتر شوند؛ بنابراین باید بانک مرکزی ضمن در نظرگرفتن قیمت تمام شده و قیمت منطقی محصولی مانند گوشت مرغ اعلام کند در هر بازه زمانی مرغداران چقدر زیان یا سود کردهاند.
انتهای پیام