کد خبر: ۳۱۵۷۵
تاریخ انتشار : ۲۲ آذر ۱۳۸۴ - ۱۵:۱۸

صادق هدايت در جشنواره فیلم فجر

آفتاب‌‌نیوز :  به گفته اين فيلمساز كه به نظر ميرسد حضورش همچون زمان نمايش فيلم عروس آتش از عوامل رونق جشنواره بيست و چهارم فجر باشد، در اين فيلم كوشش شده دوران زندگي مرحوم صادق هدايت و اتفاقاتي كه در سفرهاي وي افتاده است به درستي به تصوير كشيده شود. 

خسرو سينايي خبر داد : فيلم 93 دقيقه اي«گفت و گو با سايه»هم اكنون در مرحله تدوين و صداگذاري قرار دارد و پس از پايان اين مراحل، براي شركت در جشنواره فيلم فجر به فيلم 35 ميلي‌متري تبديل خواهد شد. 

وي اظهار داشت: زندگي صادق هدايت را بر اساس تحقيق جامعي توسط حبيب احمدزاده در اين فيلم باعنوان«گفت و گو با سايه» به تصوير كشيده ام. 

سينايي در ادامه، به تلاش خود و عوامل فيلم در ساخت اين فيلم اشاره كرد و افزود: در اين فيلم كوشش شده دوران زندگي مرحوم صادق هدايت و اتفاقاتي كه در سفرهاي وي افتاده است به درستي به تصوير كشيده شود. 

وي خاطرنشان كرد: فيلم «گفت و گو با سايه»در ژانر داستاني – مستند به تصوير كشيده شده است. لوكيشن‌هاي اين فيلم در تهران (شهرري) بود،ضمن اينكه تصاويري از منزل و مقبره صادق هدايت در پاريس هم در اين فيلم گنجانده شده است. 

مدير فيلمبرداري و طراح صحنه لباس اين فيلم به ترتيب بر عهده٬علي لقماني و سميرا سينايي بوده است. اين فيلم توسط خسرو سينايي وحبيب احمدزاده به نگارش در آمده است.مهدي احمدي، فرشيد ابراهيميان، داريوش فايضي و بهروز شعيبي در اين فيلم به ايفاي نقش پرداخته اند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین