پایگاه خبری آفتاب
۲۹ /خرداد /۱۴۰۵
Friday 19 June 2026
کد خبر:۳۱۶۹۲
۰۲:۵۱
۱۳۸۴/۰۹/۲۴
فرمانده نيروي دريايي سپاه:

دشمن اميدوار بود جبهه اصلاحات نظام را به نقطه دلخواه او برساند

۰۲:۵۱
۱۳۸۴/۰۹/۲۴
به گزارش آفتاب نیوز، فرمانده نيروي دريايي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي روز شنبه گذشته به همراه مسوولان معاونت‌هاي ستاد اين نيرو از منطقه چهارم دريايي نيروي دريايي سپاه بازديد كرد. 

دريادار پاسدار مرتضي صفاري در اين بازديد با حضور در جمع مسوولان و كاركنان اين منطقه طي سخناني با اشاره به خصومت و دشمني آمريكا و رژيم صهيونيستي از نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران، گفت: «دشمن مي‌خواهد ايران همانند ديگر كشورهاي وابسته، تحت سلطه او باشد و اميدوار بود كه جبهه اصلاحات، نظام را به نقطه دلخواه او برساند، اما حضور پرشكوه و حماسي مردم فهيم و ولايتمدار ما در صحنه‌هاي مختلف و روي كار آمدن دولت عدالت‌محور دكتر احمدي‌نژاد او را مأيوس كرد.»

فرمانده نيروي دريايي سپاه گفت: «ما مي‌توانيم روي پاي خود بايستيم. دشمن از انديشه، فكر و آمادگي رزمي ما مي‌هراسد، ما ثابت كرديم آمادگي و مقاومت، دشمن را به عقب‌نشيني وادار مي‌كند.»
گزارش خطا
برچسب‌ها:
سپاه اصلاحات
ارسال پیام
captcha