پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۳۱۷۱۰۸
۰۰:۰۶
۱۳۹۴/۰۶/۱۲

عامل قتل دلخراش پسربچه تهرانی دستگیر شد

عامل قتل پسربچه تهرانی دستگیر شد و به ارتکاب این قتل دلخراش اعتراف کرد.
۰۰:۰۶
۱۳۹۴/۰۶/۱۲
به گزارش آفتاب نیوز،
عصر روز سه شنبه هفته جاری، قاضی منافی آذر و کارآگاهان پلیس آگاهی تهران از وقوع قتل پسربچه 8 ساله‌ای به نام سپهر در خیابان وحدت اسلامی محدوده بازارچه شاپور مطلع شدند.

طبق اعلام مادر و خواهر مقتول، سپهر برای خرید نان از خانه خارج شده بود اما وقتی آنها از تأخیر وی نگران شدند، خواهر سپهر از خانه خارج شده و مقابل خانه با جسد این کودک که به طرز فجیعی به قتل رسیده بود، مواجه می شود.

با وجود اینکه در ساعات ابتدایی پس از این حادثه، هیچ سرنخی جز یک نوجوان که مردی چاقو به دست را در حال فرار دیده بود، وجود نداشت اما تلاش‌ها و اقدامات وسیع مسئولان قضایی و انتظامی تهران منجر به شناسایی و دستگیری عامل این قتل فجیع شد.

قاضی محمد شهریاری سرپرست دادسرای امور جنایی تهران در گفت‌وگو با خبرنگار قضایی خبرگزاری تسنیم، ضمن تأیید دستگیری این فرد گفت: این شخص به ارتکاب قتل اعتراف کرده اما هنوز درباره انگیزه قتل حرفی نزده است.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
قتل
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۷
لطفا کسی برای این قاتل از خانواده مقتول تقاضای عفو نکند
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۰۸ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۲
...باید خودش هم همینطوری قصاص کنن....
پاسخ
علی
Indonesia
۰۱:۲۳ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۲
اعدام کمترین مجازات برای این جانی ...
پاسخ
شاهین
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۰۹ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۲
.... باید با زجر اعدام شود
پاسخ