پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۵:۰۱
کد خبر:۳۱۷۲۷۲
۰۲:۵۱
۱۳۹۴/۰۶/۱۳

موجی که یک عکس در شبکه‌های اجتماعی به راه انداخت+تصاویر

تصویر آیلان کردی کودک سه‌ساله سوری موجی از واکنش‌ها را در شبکه‌های اجتماعی به راه انداخته‌ است.
۰۲:۵۱
۱۳۹۴/۰۶/۱۳
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
انتشار تصاویر این کودک در ساحل بدروم ترکیه جهان را غم و اندوه فرو برده است. کاربران شبکه‌های اجتماعی در همه نقاط دنیا تصاویر و متن‌های مختلفی را درباره‌ی این کودک سه ساله در اینستاگرام، فیس‌بوک و توئیتر به اشتراک گذاشته‌اند و چهره‌های سرشناسی هم در این باره موضع گرفته‌اند.

به گزارش خبرآنلاین، این تصویر همچنین عکس یک روزنامه‌ها و نشریات مختلفی در سراسر جهان شده است تا بار دیگر افکار عمومی را نسبت به وضعیت مردم سوریه و پناهجویانی که از دست داعش می‌گریزند حساس کند.

کاربران ایرانی شبکه‌های اجتماعی هم پس از انتشار این تصاویر نوشته‌ها و عکس‌های مختلفی را به اشتراک گذاشته‌اند. 

هشتگ‌های مختلفی هم برای این موضوع به زبان فارسی و انگلیسی راه افتاده است.

در این بین صحبت‌های ویکتور اوربان نخست وزیر مجارستان هم درباره وضعیت پناهجویان و مهاجران به اروپا هم مورد توجه کاربران ایرانی شبکه‌های مجازی قرار گرفته است.


گزارش خطا
برچسب‌ها:
مهاجر کودک سوریه
ارسال پیام
captcha