کد خبر: ۳۱۷۳۱۹
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۷

ریزگردها، گلوی لرستان را می‎فشارد

وضعیت هوای لرستان بسیار ناسالم است.
آفتاب‌‌نیوز :
مهندس علی سالاروند، مسئول پایش و نظارت اداره کل حفاظت محیط زیست لرستان در گفت‎وگو با ایسنا، بیان کرد: امروز پنجاه و یکمین روز آلوده استان و میزان آلودگی در شهرستان پلدختر 12 برابر حد مجاز است. این شهرستان به علت اینکه ورودی آلودگی‎ها و ریزگرد است بیشترین میزان آلودگی را به خود اختصاص داده است.

وی اضافه کرد: همچنین میزان آلودگی هوا در خرم‎آباد 3.5 برابرحد مجاز بوده که باعث شده کیفیت هوا بسیار ناسالم باشد.

سالاروند با بیان اینکه استان لرستان روز گذشته استان یکی از روزهای آلوده خود را گذراند و میزان آلودگی به هفت ونیم برابر حد مجاز رسید، ادامه داد: دیروز شهرستان پلدختر باز آلودگی 12 برابری داشت و وضعیت بسیار ناسالم بود.

مسئول پایش و نظارت اداره کل حفاظت محیط زیست استان تصریح کرد: به افراد مسن، کودکان و بیماران قلبی عروقی پیشنهاد می‎شود تا حد امکان از رفتن به هوای آزاد جداً خودداری کنند؛ همچنین سایر افراد در این هوا ورزش نکنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین