کد خبر: ۳۱۷۵۷
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۸۴ - ۱۳:۴۳

کاهش 46 درصدی ابتلا به سرطان تخمدان با مصرف چای

آفتاب‌‌نیوز : طبق تازه‌ترين پژوهش‌ها، در زناني كه روزانه در يك دوره زماني 2 فنجان يا بيشتر چاي مصرف مي‌كنند نسبت به زناني كه به ندرت چاي مي‌نوشند و يا هرگز چاي نمي‌نوشند، احتمال ابتلا به سرطان تخمدان كمتر است. 

مصرف هر فنجان اضافي چاي در روز با كاهش 18 درصدي خطر ابتلا به اين سرطان در ارتباط است.

اين تحقيقات بر روي 61 هزار و 57 زن بين 40 تا 76 سال صورت گرفته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین