کد خبر: ۳۱۸۷۶۴
تاریخ انتشار : ۲۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۳:۰۰

کاهش خطر ابتلا به سرطان با مصرف چای

مصرف چای خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.
آفتاب‌‌نیوز : محققان اعلام کردند مواد سودمند گیاهی موسوم به پلی‌ فنول‌ در چای اثر ضد‌ سرطانی دارد. بررسی ها نشان می دهد این مواد، علاوه بر جلوگیری از تکثیر سلول‌های سرطانی، تشکیل عروق‌ خونی جدید برای تغذیه‌ تومور را نیز کاهش می دهد.

پیشتر نیز بررسی ها تاثیر سودمند مصرف چای ، بویژه چای سبز را در پیشگیری از ابتلا به برخی بیماری های مزمن مطرح کرده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین