پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۳۱۸۸۳۰
۱۰:۳۱
۱۳۹۴/۰۶/۲۱

دو زلزله 4.3 و 4 ریشتری جزیره هرمز را لرزاند

بخشدار هرمز با بیان اینکه دو زلزله به بزرگی 4.3 و 4 ریشتر (مقیاس امواج درونی زمین) روز جمعه حوالی جزیره هرمز را به لرزه درآورد، گفت: این زلزله ها و پس لرزه های بعدی خسارت جانی و مالی به همراه نداشته است.
۱۰:۳۱
۱۳۹۴/۰۶/۲۱
به گزارش آفتاب نیوز، محمد نعیمی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه نیروهای امدادی شهرستان و شهرداری هرمز در آمادگی کامل برای کمک رسانی به خسارات احتمالی این زلزله دارند.

 وی یادآوری کرد: در این زمینه گروه های کارشناسی، ارزیاب و امداد رسانی به محل وقوع حادثه اعزام شده اند.

از مرکز لرزه نگاری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، زمان وقوع زمین لرزه نخست ساعت 7 و 8 دقیقه و 17 ثانیه در عمق 14 کیلومتری زمین (44 کیلومتری جزیره هرمز و 45 کیلومتری بندرعباس) بوده است.

 زمان زمین لرزه دوم نیز به بزرگی چهار ریشتر در ساعت 7 و 11 دقیقه و 33 ثانیه در عمق 10 کیلومتری ( 36 کیلومتری جزیره هرمز و 42 کیلومتری بندرعباس) ثبت شده است.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
زلزله
ارسال پیام
captcha