از آنجا که آلمانیها در تاریخ خود همیشه متهم به استفاده از گوشت سگ به عنوان غذا بودند، این نام هم احتمالاً کنایهای تاریخی به آلمانها برای ساختن این سوسیسها از گوشت این حیوانات بود.
تا قبل از جنگ جهانی اول، به هات داگ، فرانکفورتر میگفتند؛ اما با آغاز جنگ، به دلیل عواطف ضد آلمانی، برای کنایه به آنها نام این غذا به هات داگ تغییر داده شد.
تقریباً پس از پایان جنگ بود که این نام رواج پیدا کرد و دیگر همگان از آن استفاده میکردند. هات داگ به شکل امروزی آن در حدود سال 1860 و در ایالات متحده آمریکا پخته شد اما همچنان اصالت آلمانی خود را حفظ کرد.