پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۳۱۹۹
۱۱:۵۲
۱۳۸۴/۰۱/۱۷

ادامه مخالفت آمريكا با انتخاب البرادعي

۱۱:۵۲
۱۳۸۴/۰۱/۱۷
به گزارش آفتاب نیوز، البرادعي از سال 1997 ميلادي مديركلي آژانس بين المللي انرژي اتمي را به عهده دارد.

يك ديپلمات مطلع غربي گفته است: آمريكا هنوز با انتخاب البرادعي مخالف است و تلاش خود را مي كند كه شخص ديگري براي اين پست انتخاب شود.

برخي ديپلمات هاي ديگر مي گويند البرادعي از حمايت اكثريت اعضاي شوراي حكام برخوردار است و احتمال انتخاب مجدد او وجود دارد. اما اگر رئيس فعلي شوراي حكام اعلام كند كه توافقي در اين خصوص حاصل نشده است، رأي گيري مخفي انجام خواهد شد.

در چنين شرايطي، تعادل آرا به نفع آمريكايي ها خواهد شد زيرا در آن صورت، اروپاييان دچار شكاف شده و برخي از كشورهاي آسيايي يا آفريقايي نيز ممكن است با البرادعي مخالفت كنند.

مشكلات آمريكا با البرادعي زماني آغاز شد كه آمريكا قصد حمله به عراق را داشت. در آن زمان آمريكا معتقد بود كه عراق، برنامه تسليحات هسته اي دارد اما البرادعي بارها اعلام كرد كه آژانس، مدركي در اين خصوص ندارد.

بعد از آن نيز واشنگتن، البرادعي را متهم كرد كه رويكرد ملايمي را با ايران در پيش گرفته است.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha