اظهارنظر بازیکنان نفت پس از شکست مقابل استقلال
بازیکنان نفت تهران پس از شکست مقابل استقلال درباره این دیدار صحبت کردند.
به گزارش آفتاب نیوز، ارسلان مطهری درباره شکست مقابل استقلال گفت: انصافا بازی خوبی را انجام دادیم و موقعیتهای زیادی را به وجود آوردیم اما از موقعیتهایمان استفاده نکردیم. داور میتوانست به نفع ما پنالتی اعلام کند اما این اتفاق هم رخ نداد. فوتبال برد و باخت دارد و امروز روز ما نبود.
مطهری با بیان اینکه به صلاحدید کادر فنی از ابتدای بازی به میدان نرفته است اضافه کرد: به دلیل بازی با الاهلی که دیدار سنگینی بود، بازیکنان خسته بودند و تغییرات زیادی در تیم اتفاق افتاد.
وحید حمدی نژاد کاپیتان نفت تهران در این بازی با بیان اینکه بدشانس بودند اظهار کرد: داور پنالتی صددرصد ما را اعلام نکرد اما در سوی مقابل پنالتی 50-50 استقلال را اعلام کرد. روی تیم ما فشار زیادی است و درست نیست که داوران هم در دیدارهای ما اشتباه کنند. چون ما تماشاگر نداریم باید تیممان ضربه بخورد؟
به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: ما در دوران مهمی حضور داریم و در این بازی هم از داوری ضربه خوردیم. امیدوارم در ادامه چنین اتفاقاتی برای ما رخ ندهد. موقعیتهای زیادمان را به گل تبدیل نکردیم. سال گذشته موقعیتهایمان در دقایق 92 و 93 بازی هم به گل تبدیل میشد اما امسال بدشانس هستیم و داوریها هم به نفع ما نیست.