پایگاه خبری آفتاب
۲۹ /خرداد /۱۴۰۵
Friday 19 June 2026
کد خبر:۳۲۰۷۸
۱۴:۳۲
۱۳۸۴/۰۹/۲۵

تهیه مکانیسم های جلوگیری از سوءاستفاده از سهام عدالت

۱۴:۳۲
۱۳۸۴/۰۹/۲۵
به گزارش آفتاب نیوز، پرويز كاظمي افزود: طبق آيين نامه سهام عدالت در فرايند اجراي آن بايد سعي شود اين سهام در مسيرهاي نامناسب قرار نگيرد و از تبعات منفي ارائه سهام عدالت در مسير اجرا جلوگيري شود.

وي در ادامه گفت: براساس آيين نامه سهام عدالت مشمولان دريافت اين سهام تمام خانوارهاي ايراني هستند چون منابع آن منابع نفت است كه متعلق به تمام ايرانيان است ولي عدالت در آغاز اجراي اين طرح اين است كه افرادي كه در كشور محروم تر هستندبا توجه به ضريب محروميت منطقه اي مورد شناسايي قرار گيرند و از اين سهام بهره‌مند شوند و از طرفي بلافاصله اين سهام را نتوانند تبديل به پول نقد كنند.

كاظمي در خصوص منابع سهام عدالت اظهار داشت: طبق اين آيين نامه بخشي از منابع دولتي كه در دل شركت‌هاي دولتي به عنوان سهام است در داخل ظرفي به عنوان شركت‌هاي واسط قرار مي‌گيرد و سهامي ايجاد مي‌شود كه در اختيار مردم قرار مي‌گيرد اما مقدار اين منابع هنوز مشخص نيست.

وي در ادامه گفت: شركت‌هاي دولتي كه مورد پيشنهاد وزارت رفاه هستند شركت‌هاي مادر تخصصي هستند كه سهام آنها در شركت‌هاي واسط قرار گيرد و اين شركت‌ها به عنوان امين سهام براي مردم ايفاي نقش مي كنند. 

وزير رفاه و تامين اجتماعي تاكيد كرد: براي خانواده‌هاي شهدا و ايثارگران بايد ضريب بالاتري از سهام در نظر گرفته شود و در مرحله بعد اقشار آسيب پذيري كه تحت پوشش سازمان‌هاي حمايتي چون بهزيستي و كميته امداد قرار دارند گيرند و در مراحل بعدي افراد ديگر جامعه مشمول اين طرح شوند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha