فناوري هستهاي حق مسلم ما است
به گزارش آفتاب نیوز، 
تيمورعلي عسگري نماينده مجلس در نطق پيش از دستور در جلسه علني امروز مجلس گفت: امسال را رهبر، معظم انقلاب اسلامي سال همبستگي ملي و مشاركت نام نهادند و اين عنوان صرفاً يك شعار نيست بلكه يك مبناي عملي و داراي ضرورت براي تحقق در مقطع كنوني است.
به راستي راهكار عمل در اين رابطه چيست؟! در يك كلمه بنده عرض ميكنم انقلاب و قيام، انقلاب نه براي براندازي، بلكه قيام و انقلاب براي اصلاح!!
اصلاح در توزيع قدرت، اصلاح در روش توزيع ثروت، اصلاح در روشهاي مديريتي و امكان تحقق شايستهسالاري و قانونمندي و حركت اصلاحي براي مقابله با ارتشاء رانتها و ثروتهاي نامشروع و تحقق اصل 49 قانون اساسي و ايجاد عدالت از طريق قوه قضائيه در اين موارد اصلاحي امكان ندارد مگر از طريق يك قوه مجريه كارآمد و مجلس مقتدر. مهمترين كار مجلس قانونگذاري و نظارت بر حسن اجراي قانون است، امروز قانون كم نداريم، مهمترين كار ما نظارت است.
ديوان محاسبات، اصل 90 و اصل 88 بسيار مهم است و اكثر اصول نظارتي قانون اساسي به فراموشي سپرده شده و بايد براي تحقق عملي آنها اهتمام داشت نيز بسيار مهم است.
انتخابات دوره نهم رياست جمهوري
از اقدام رياست محترم مجلس براي به تفاهم رساندن كانديداهاي اصولگرايان تشكر ميكنيم. اجماع و اتفاق دوستانه و اخلاقي اين عزيزان يك ضرورت است و ميزان هم مقبوليت در بين مردم و خواست مردم است.
و هاشمي در اين رابطه يك نيرو و چهره فرادست است.
ويژهگيهاي مهم او چهرهاي جهاني از او ارائه كرده كه سرمايه بزرگي براي نظام است. كارهاي مهم، ماندگار و سازنده او را در دوره مبارزه، بعداز پيروزي، انقلاب، دوران دفاع مقدس و در شرايط بحراني پس از هشت سال جنگ با كفر جهاني را كسي نميتواند كتمان كند.
او كسي است كه مبارزه عليه طاغوت را قبل از به دنيا آمدن بعضي از چهرههاي مدعي رياست جمهوري و از جمله نمايندگاني به مثل حقير شروع و شكنجه طاقتفرساي ساواك شاه را متحمل شده است.
او كسي است كه امام راحل در شروع مبارزات خود كتاب سرگذشت مردم فلسطين او را به مراجع و علماي بزرگ تقديم و از آنان ميخواست براي رهايي امت اسلامي قيام كنند.
او كسي است كه وقتي گروه فرقان ملح در سالهاي آغازين پيروزي انقلاب اسلام اقدام به ترور او كرد امام فرمود، هاشمي زنده است چون نهضت زنده است و چهرهاي است كه در پايان دو دور رياست جمهوري، او فرمود: هر يك از كانديداهاي مطرح رأي بياورند براي من فرق نميكند اما هيچيك از اينها براي من هاشمي نميشود.
اين شاگرد صميمي امام راحل و يار و همدم رهبر معظم انقلاب اسلامي در گذشته و حال امروز دغدغه انقلاب را بيش از هركس ديگر دارد. او طالب قدرت نيست بلكه چهره راستين خدمت و سازندگي است.
از صميم دل ميخواهند فردي، داراي ظرفيت و مقبوليت با رأي مردم از ميان نسل دوم انقلاب رئيس جمهور شود و چنانچه اختلاف بين كانديداها براي نظام مشكلساز شود قطعاً كانديداي رياست جمهوري خواهد شد زيرا كه مردان بحرانها است و سد سكندر نظام شناخته است.
جناب رئيس و نمايندگان محترم نكته قابل توجه در مورد مشهد و حوزه انتخابيه بنده اين است كه از چهل ميليون مسافر نوروزي، قريب به چهار ميليون زائر و مسافر در ايام نوروز به پاي بوسي آستان ملك پاسبان امام رضا(ع) به مشهد مشرف شدند.
همكاران محترم دهه آخر صفر و سالروز شهادت امام رضا(ع) ايام نوروز و تابستان شرايط و وضعيت مكه و مدينه را در مراسم حج تصوير ميكند و نياز به سرمايهگذاري جدي دارد.