پایگاه خبری آفتاب
۱۳ /خرداد /۱۴۰۵
Wednesday 03 June 2026
کد خبر:۳۲۲۲۷۱
۱۵:۱۹
۱۳۹۴/۰۷/۰۸

دستگیری سارقان مسلح 8 کیلو طلا

این مقام انتظامی ادامه داد: مأموران با توجه به حساسیت موضوع، طرح مهار را اجرا و با کنترل راه‌های ارتباطی، یکی از سارقان را در تعقیب‌وگریز دستگیر کردند.
۱۵:۱۹
۱۳۹۴/۰۷/۰۸
به گزارش آفتاب نیوز، جانشین فرمانده انتظامی هرمزگان از دستگیری دو نفر از سارقان مسلح که بیش از هشت کیلو طلا به ارزش تقریبی ١٠‌میلیارد ریال را سرقت کرده بودند، خبر داد.

به گزارش شرق، سرهنگ علی میرشمسی گفت: در پی دریافت خبری مبنی‌بر سرقت مسلحانه طلا و تیراندازی منجر به جرح از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ١١٠، پیگیری موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس قرار گرفت.

وی افزود: مأموران در تحقیقات دریافتند دو برادر که قصد داشتند مقداری طلا را از شهرستان رودان به بندرعباس منتقل کنند، در مسیر پس از درگیری با سارقان مسلح به‌شدت مجروح و طلاها توسط سارقان سرقت شده است.

این مقام انتظامی ادامه داد: مأموران با توجه به حساسیت موضوع، طرح مهار را اجرا و با کنترل راه‌های ارتباطی، یکی از سارقان را در تعقیب‌وگریز دستگیر کردند.

سرهنگ میرشمسی تصریح کرد: مأموران یکی دیگر از سارقان را در عملیاتی غافلگیرانه در مخفیگاه خود دستگیر و مقدار هشت‌کیلو و ٣٠٠ گرم طلاهای مسروقه را که در زمین‌های کشاورزی یکی از روستاهای اطراف شهرستان رودان مخفی کرده بود، کشف کردند.

جانشین فرمانده انتظامی هرمزگان با اشاره به اینکه ارزش تقریبی طلاهای کشف‌شده حدود ١٠‌ میلیارد ریال برآورد شده است، خاطرنشان کرد: تلاش پلیس برای دستگیری دیگر اعضای باند سارقان مسلح ادامه دارد.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
سارق
ارسال پیام
captcha