پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۳۲۲۵۲
۱۳:۳۷
۱۳۸۴/۰۹/۲۶

سخنگوی دولت: نیازی به استیضاح وزیردفاع نیست

۱۳:۳۷
۱۳۸۴/۰۹/۲۶
به گزارش آفتاب نیوز، غلامحسين الهام در مسير بازگشت رييس‌‏جمهوري از استان سيستان و بلوچستان در هواپيما در جمع خبرنگاران، در پاسخ به سوالي در ارتباط با طرح استفساريه مجلس در مورد ممنوعيت دو شغله بودن اعضاي شوراي شهر نيز گفت: ما منتظريم طرح ممنوعيت دو شغله بودن اعضاي شوراي شهر در شوراي نگهبان بررسي شود. 

وي درباره استقبال گسترده رييس‌‏جمهور از مردم گفت: اين هنر رسانه‌‏هاست كه بتوانند واقعيات را به همان شكل زيبايي كه هست، منعكس كنند.
وی درباره طرح استیضاح وزیر دفاع اظهار داشت: به نظر مي‌‏رسد به جاي استيضاح وزير دفاع بايد به دنبال كشف واقعيت بود، مجلس و دولت دنبال كشف حقيقت هستند و براي كشف حقيقت به استيضاح نياز نيست و بايد تحقيق كرد.
الهام افزود: اعتقاد دارم كاركرد دولت اثر واقعي خود را خواهد گذاشت، اين واقعيتي است كه مردم با آن درگير هستند و اثر كاركرد دولت را در زندگي خود احساس خواهند كرد.
وي ادامه داد: مطبوعات مي‌‏توانند به خوبي اين اعتقاد و استقبال را شفاف كنند و برخي غبارها را كه وجود دارد، برطرف كنند.
الهام افزود: همين كه مطبوعات بتوانند مانند مردم صاف و صادق و بي‌‏آلايش بشوند و واقعيت‌‏ها را منعكس كنند، كار بزرگي انجام داده‌‏اند.
سخنگوي دولت در پاسخ به اين سوال كه دولت چه مقدار مي‌‏تواند به سفرهاي خود ادامه دهد، تصريح كرد: آنچه به دوستان دوام مي‌‏دهد، ايمان به كار است و ايمان انسان را زنده نگه مي‌‏دارد، اگر اين احساس وجود داشته باشد، وظيفه خود را به خوبي انجام مي‌‏دهند حتي اگر كارها به قدري سنگين باشد كه انسان را دق بدهد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha