پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۳۲۲۹۳۶
۱۶:۲۵
۱۳۹۴/۰۷/۱۲

خبرنگار زن پس از زخمی شدن دست از کار نکشید!/عکس

خبرنگار شبکه المیادین که صبح امروز حین پوشش اخبار تجاوزات صهیونیست‌ها به منزل شهید "فادی علون" در شهرک العسیویه زخمی شده بود، پس از زخمی شدن در گزارش زنده تلویزیونی حضور یافت.
۱۶:۲۵
۱۳۹۴/۰۷/۱۲
به گزارش آفتاب نیوز، نیروهای اشغالگر در جریان یورش به منزل شهید "فادی علون" در شهرک العیسویه، خبرنگار شبکه المیادین را حین پوشش اخبار این یورش‌ و تجاوزات صهیونیست‌ها زخمی کردند.
 
خبرنگار شبکه المیادین پس از زخمی شدن دست از کار نکشید و در گزارش زنده تلویزیونی حضور یافت و به ادامه گزارش خود از قدس اشغالی پرداخت.
 
 

نیروهای اشغالگر صبح امروز به شهرک العیسویه و منزل شهید «فادی علون» یورش بردند و شروع به شلیک گاز اشک‌آور به سمت شهروندان فلسطینی کردند.

نظامیان صهیونیست همچنین پدر و عموی شهید فادی علون از شهرک العیسویه در شهر قدس اشغالی را بازداشت کردند.

نظامیان رژیم صهیونیستی دیشب یک جوان به نام «مهند شفیق حلبی» (19 ساله) عامل عملیات قدس از شهر البیره را با تیراندازی به سمت وی در خیابان الواد واقع در بخش قدیمی قدس به شهادت رساندند.

به گزارش مشرق، در حمله این شهادت‌طلب فلسطینی، دو صهیونیست به هلاک رسیدند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
خبرنگار
ارسال پیام
captcha