به گزارش آفتاب نیوز، عصر روز يكشنبه 12 مهر 94 و در پي درگيري صورت گرفته در يكي از ايستگاه هاي متروي تهران يكي از طرفين توسط ضربات چاقو مجروح و به اورژانس بيمارستان امام خميني منتقل شد.
حين انجام اقدامات درماني توسط دستيار اورژانس، مامور پليس درصدد بازجويي از مضروب بود كه اين امر به دليل شرايط اورژانس بيمار با مخالفت پزشك معالج روبرو شد.
به دنبال ممانعت دستيار اورژانس، درگيري لفظي توهين آميزي و برخورد فيزيكي با پزشك اورژانس رخ داد و دستيار مزبور دچار جراحت از ناحيه بيني شد.
بر اساس شواهد و بازبيني فيلم ضبط شده به نظر مي رسد اين اتفاق غيرعمد بوده است.
با تماس صورت گرفته با بازرسي نيروي انتظامي تهران بزرگ، مامورين در اسرع وقت در محل حاضر و با دستور رسيدگي سريع از سوي فرمانده نيروي انتظامي استان تهران، مامور مزبور بازداشت و به مراجع رسيدگي معرفي شد.
تمام مراحل رسيدگي به موضوع مزبور در حضور دكتر حريرچي قائم مقام وزير بهداشت و مديران حراست و حوزه رياست دانشگاه و مسئولين ارشد نيروي انتظامي تهران بزرگ صورت گرفت.
به نظرمیرسد نیروی انتظامی باید در جذب و تامین نیروی مورد نیاز خود علی الخصوص در حوزه نیروی کادر درحه داری تجدید نظر نموده و افرادی را انتخاب نماید که آخرین گزینه انتخابی زندگیشان نیروی انتظامی نباشد و در کل افرادی رانده و مانده از همه جا نباشند.داشتن هوش و درایت کافی یکی از مهمترین ویژگیهای یک مامور پلیس موفق می باشد