پایگاه خبری آفتاب
۱۰ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 31 May 2026
۱۰:۵۳
کد خبر:۳۲۴۱۲
۰۹:۲۰
۱۳۸۴/۰۹/۲۷

افشاگري يك كارشناس اتمي اسراييل

۰۹:۲۰
۱۳۸۴/۰۹/۲۷
به گزارش خبرگزاری آفتاب، مردخاي وانون در مصاحبه با شماره شنبه روزنامه روسي «گازتا»با اشاره به وجود زرادخانه بزرگ اتمي در اسراييل گفت: هر يك از اين بمب‌ها مي‌تواند شهري را نابود كند و خود يك نسل كشي جديد بوجود آورد.

وي كه ‪ ۱۷‬سال در زندان اسراييل به سر برده در مورد خاطرات خود از كار در مركز اتمي "ديمون" اسراييل گفت: در آن زمان مواد اتمي لازم براي توليد ‪ ۱۰‬بمب اتمي توليد شده بود و اسراييل از آن زمان دست كم ‪ ۲۰۰‬كلاهك اتمي توليد كرده است.

وانون انگيزه افشاگريهاي خود در اين مورد در سال ‪ ۱۹۸۶‬را دسترسي رژيم اسراييل به سلاح مرگبار مذكور خواند كه به گفته وي برخلاف ارزش‌هاي اخلاقي مي‌باشد.

اين كارشناس ناراضي اسراييلي كه آوريل سال گذشته از زندان آزاد شده مي‌گويد: در زندان تلاش كردند تا با شكنجه رواني و ندادن آب و غذا مرا ديوانه كنند و الان نيز آزادي مرا محدود مي‌كنند.

به نظر وانون فلسطيني‌ها دهها سال در سرزمين اشغال شده خود و در واقع در يك زندان به سر مي‌برند و اقدام اسراييل در قتل عام فلسطينيان و نابودي خانه و كاشانه آنها را جز تروريسم چيز ديگري نمي‌توان ناميد.

اين كارشناس گفت : دولت اسراييل براي استفاده از سلاح اتمي عليه جهان اسلام و ايران در جنگي كه در آينده ممكن است صورت گيرد آماده مي‌شود.


گزارش خطا
ارسال پیام
captcha