پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۳۲۴۶۷
۲۰:۲۲
۱۳۸۴/۰۹/۲۷

Ecma ،پیشنهاد فورمت سند آفيس مایکروسافت را پذیرفت

۲۰:۲۲
۱۳۸۴/۰۹/۲۷
به گزارش آفتاب نیوز، سازمان بين‌‏المللي استانداردهاي Ecma كميته‌‏اي را براي استانداردسازي فورمت‌‏هاي اسناد آفيس مايكروسافت تشكيل داده است. 

از مدت‌‏ها پيش شركت‌‏ها از سلطه مايكروسافت بر بازار فورمت سند شكايت داشته و همواره تلاش كرده‌‏اند از نفوذ بيشتر اين شركت بكاهند. به همين دليل مايكروسافت درصدد برآمد با استانداردسازي فورمت‌‏هاي اسناد در آفيس و حمايت از فورمت سندباز موانع احتمالي را بر سر راه خود بردارد و آفيس دوازده را با اطمينان بيشتر به بازار عرضه كند. 

كميته Ecma هم‌‏اكنون درصدد ايجاد تغييرات در فورمت هاي مايكروسافت و سازگار كردن آن با شرايط مورد نياز كاربران است.
استانداردسازي فورمت‌‏هاي سند مايكروسافت به اين شركت كمك خواهد كرد كه همچنان تسلط خود بر بازار نرم‌‏افزارهاي بهره‌‏وري را حفظ كند. 

استاندارد جديدي با عنوان سند باز open Document با هدف غلبه بر سلطه مايكروسافت بر بازار نرم‌‏افزارهاي كاربري طراحي شده است . محصولاتي كه از اين فورمت استفاده مي‌‏كنند ، هم‌‏اكنون در بازار وجود دارد ؛ اما به مراتب كمتر از آفيس به كار گرفته مي‌‏شوند.
 
بسياري از غول‌‏هاي رقيب مايكروسافت از جمله سان ، IBM و گوگل حمايت خود را از سند باز اعلام كرده‌‏اند. 

به گفته كارشناسان ؛ شركت‌‏هايي كه در ده سال گذشته نتوانسته اند با محصولات مختلف با آفيس بجنگند ، اكنون درصدد هستند از طريق جنگ فورمت از سلطه اين محصول مايكروسافت بكاهند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
آفیس مایکروسافت
ارسال پیام
captcha